ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Ο ιστότοπος voissy.com είναι μια υπηρεσία έρευνας αγοράς που σας προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διαδικτυακές έρευνες με αντάλλαγμα μετατρέψιμους πόντους.

Οι όροι που παρατίθενται παρακάτω διέπουν και ισχύουν για τη συνδρομή σας στην υπηρεσία Voissy, τη χρήση της ιστοσελίδας του Πίνακα και τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε έρευνα, έργο ή άλλη δραστηριότητα έρευνας αγοράς που προσφέρεται μέσω μας. Με την επιλογή σας να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε χρήστης της Voissy, επιβεβαιώνετε και εγγυάστε ότι έχετε δικαίωμα συμμετοχής στον Πίνακα, ότι κατανοείτε και δίνετε νομικά δεσμευτική υπόσχεση να συμμορφώνεστε με την παρούσα Συμφωνία Συμμετοχής.

Θα κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο η Voissy συλλέγει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας, πρέπει να σταματήσετε αμέσως να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους παρόντες Όρους, η Voissy διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να τερματίσει τον λογαριασμό σας και να απαιτήσει αποζημίωση για την αποκατάσταση της ζημίας που υπέστη.

ΑΠΟΔΟΧΗ
Ο χρήστης δηλώνει ότι έχει διαβάσει και ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους Χρήσης που ισχύουν κατά την ημέρα της πρόσβασης στον ιστότοπό του και της εγγραφής του στις Υπηρεσίες που προσφέρει η Voissy.
Για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο της Voissy και να λάβετε μέρος στις έρευνες που προσφέρονται σε αυτόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε αποδεχθεί τους παρόντες Όρους, τους οποίους δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως . Σε αντίθετη περίπτωση, συμφωνείτε να παραιτηθείτε από τη χρήση του δικτυακού τόπου Voissy. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να συμβουλευτείτε την τελευταία έκδοση των Όρων Χρήσης στον ιστότοπο της Voissy.
Η Voissy διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον Χρήστη να ανατρέχει τακτικά στην τελευταία έκδοση των Όρων Χρήσης, η οποία είναι μόνιμα διαθέσιμη στον ιστότοπο voissy.com. Οποιαδήποτε χρήση των Υπηρεσιών μετά την τροποποίηση των Όρων Χρήσης, συνεπάγεται την άμεση αποδοχή από τον Χρήστη των νέων Όρων Χρήσης.

ΌΡΟΙ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ
Η Voissy προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να διατηρεί τον ιστότοπό της προσβάσιμο 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα, αλλά ενδέχεται να διακόψει την πρόσβαση, ιδίως για λόγους συντήρησης, αναβάθμισης, τεχνικούς ή άλλους λόγους. Η Voissy δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για αυτές τις διακοπές και τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν για τον χρήστη.
Η Voissy διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε οποιονδήποτε χρήστη την πρόσβαση στο σύνολο ή σε μέρος της ιστοσελίδας www.voissy.com μονομερώς και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ιδίως σε περίπτωση πρόδηλης παραβίασης των παρόντων όρων χρήσης.


 • 1) Όροι εγγραφής στο Voissy:
  Η εγγραφή είναι δωρεάν. Για να εγγραφείτε, πρέπει να πληροίτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Να είναι αποκλειστικά φυσικό πρόσωπο.

  • Έχοντας αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους.

  • Να είναι άνω των 15 ετών.

  • Για ανηλίκους ηλικίας 15 έως 18 ετών, απαιτείται επίσης η προηγούμενη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα. Διαφορετικά, η Voissy θα αρνηθεί να επικυρώσει την εγγραφή του ανηλίκου.

  • Έχετε έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης.

  • Μόνο μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να επισυνάπτεται ανά λογαριασμό. Όλες οι ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρήθηκε κατά τη διαδικασία εγγραφής στον ιστότοπο Voissy. Ένας κωδικός πρόσβασης για τον οποίο θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και τον οποίο αναλαμβάνετε να αλλάζετε τακτικά για να διασφαλίσετε τη σύνδεσή σας.

  • Το έντυπο εγγραφής πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένο με όλες τις πληροφορίες που ζητά η Voissy.

  • Από το λογαριασμό χρήστη σας, έχετε πρόσβαση σε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που έχετε κοινοποιήσει στη Voissy, καθώς και στις παραμέτρους που μπορείτε να τροποποιήσετε, να προσθέσετε ή να διαγράψετε ανά πάσα στιγμή.


 • 2) Όροι συμμετοχής σε έρευνες:
  Μόλις οριστικοποιηθεί η εγγραφή σας, θα σας προσκληθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να συμμετάσχετε στις έρευνες. Θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο της Voissy και στη συνέχεια θα αρχίσετε να συμμετέχετε στην έρευνα. Πριν από κάθε συμμετοχή σε μια έρευνα, θα ενημερώνεστε για την κατά προσέγγιση διάρκειά της και για τον αριθμό των βαθμών που σας αναλογούν.
  Συμφωνείτε ρητά ότι οι απαντήσεις σας στην έρευνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανώνυμα από την Voissy, σύμφωνα με τους όρους που εξηγούνται στην πολιτική απορρήτου της.

 • 3) Πρόγραμμα επιβράβευσης:
  Σε αντάλλαγμα για τη συμμετοχή σας στις έρευνές μας, δικαιούστε αμοιβή με τη μορφή "πόντων Voissy". Χορηγούνται για το επίπεδο συμμετοχής στις έρευνες, τη συμμετοχή τους και την αφοσίωσή τους, σύμφωνα με μια κλίμακα που αναφέρεται στον Ιστότοπο και στην πρόσκληση που αποστέλλεται στο γραμματοκιβώτιό σας ζητώντας τη συμμετοχή σε έρευνες.
  Οι πόντοι που συλλέγονται είναι μετατρέψιμοι μετά την επίτευξη ενός ελάχιστου ορίου πόντων σύμφωνα με την κλίμακα. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται λεπτομερώς στο λογαριασμό χρήστη για πληρωμή ή κουπόνι αγοράς.
  Οι πόντοι αυτοί δεν έχουν αγοραία αξία. Δεν μπορούν ποτέ να μεταφερθούν σε άλλο λογαριασμό χρήστη ούτε να ανταλλαγούν ή να πωληθούν μεταξύ των χρηστών ή σε τρίτους.
  Η Voissy έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτή την κλίμακα κατανομής πόντων ανά πάσα στιγμή, υπό την προϋπόθεση ότι οι χρήστες ενημερώνονται εκ των προτέρων. Αυτή η τροποποίηση δεν θα επηρεάσει τον αριθμό των πόντων που έχετε κερδίσει πριν από αυτή την τροποποίηση.


ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ
Ο Χρήστης αναγνωρίζει ότι η Voissy είναι ο μοναδικός κάτοχος των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με την Ιστοσελίδα voissy.com.

Τίποτα από τους παρόντες Όρους Χρήσης δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως παραχώρηση στον Χρήστη άδειας επί των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας, των οποίων η Voissy μπορεί να έχει την κυριότητα ή το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης.

Όλα τα στοιχεία που αποτελούν τον ιστότοπο voissy.com και τις σελίδες του (λογισμικό, προγράμματα, εργαλεία, προγραμματισμός, πλοήγηση κ.λπ. ), οι βάσεις δεδομένων, τα λειτουργικά συστήματα, η τεκμηρίωση, οι ενημερώσεις και οι νέες εκδόσεις που ενδέχεται να γίνουν- τα συστήματα, το λογισμικό, ο πηγαίος κώδικας, οι δομές, οι υποδομές, οι βάσεις δεδομένων, τα γραφικά στοιχεία, το συντακτικό περιεχόμενο, τα κείμενα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, ο ήχος, τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα και όλα τα άλλα στοιχεία και οι υπηρεσίες που το συνθέτουν, ) αποτελούν ιδιοκτησία της Voissy (σχεδιασμένη και υποστηριζόμενη από την εταιρεία Andromeda Smart Softwares) και προστατεύονται από όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ισχύουν ή/και από το εθιμικό δίκαιο.

Η Voissy χορηγεί άδεια προβολής του Συντακτικού Περιεχομένου της μόνο για προσωπική και ιδιωτική χρήση, αποκλείοντας οποιαδήποτε δημόσια προβολή ή διάδοση.

Κατά συνέπεια, απαγορεύεται αυστηρά και επί ποινή δικαστικής δίωξης οποιαδήποτε αναπαράσταση, αναπαραγωγή ή εξαγωγή του Συντακτικού Περιεχομένου ή της ιστοσελίδας της καθώς και οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας που δεν έχει εγκριθεί από τη Voissy. Ο παραβάτης υπόκειται σε αστικές και ποινικές κυρώσεις και, ειδικότερα, στις κυρώσεις που προβλέπονται στα άρθρα L. 335.2 και L. 343.1 του Κώδικα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΙΔΙΌΤΗΤΑΣ ΜΈΛΟΥΣ ΤΗΣ VOISSY
Η παρούσα σύμβαση θα τεθεί σε ισχύ με την επικύρωση της εγγραφής του χρήστη που αποστέλλεται από τη Voissy μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συνάπτεται για αόριστο χρονικό διάστημα. Μπορεί να καταγγελθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση από τον χρήστη ή/και από την Voissy.

Η Voissy μπορεί επίσης, ανά πάσα στιγμή, να αναστείλει ή να τερματίσει τον λογαριασμό του χρήστη σε περίπτωση παραβίασης από τον χρήστη οποιασδήποτε από τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει στο πλαίσιο του παρόντος, με την επιφύλαξη κάθε άλλης αγωγής αποζημίωσης που θα μπορούσε να αναλάβει η Voissy με σκοπό την αναζήτηση δίκαιης αποζημίωσης της ζημίας που προκύπτει από την αναφερόμενη παραβίαση για αυτήν.

Επιπλέον, οι Πόντοι Χρήστη που έχουν ήδη μετατραπεί, θα ακυρωθούν επίσης αυτόματα και οριστικά και δεν θα οφείλεται καμία αποζημίωση στον χρήστη.

Σε κάθε περίπτωση καταγγελίας, για οποιονδήποτε λόγο, οι πόντοι Voissy του χρήστη που δεν έχουν ακόμη μετατραπεί, ακυρώνονται αυτόματα και οριστικά και δεν οφείλεται καμία αποζημίωση.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΊ ΕΥΘΎΝΗΣ
Ο χρήστης αναγνωρίζει ρητά ότι πρέπει να επιδεικνύει σύνεση κατά τη χρήση του Περιεχομένου Σύνταξης και να φέρει όλους τους σχετικούς κινδύνους, ιδίως όταν βασίζεται στη σκοπιμότητα, τη χρησιμότητα ή την πληρότητα του Περιεχομένου Σύνταξης, και πρέπει να διενεργεί κάθε έλεγχο με δική του ευθύνη.

Ο δικτυακός τόπος voissy.com περιέχει συνδέσμους υπερκειμένου προς δικτυακούς τόπους που διαχειρίζονται τρίτοι. Η Voissyc δεν μπορεί να ασκήσει κανέναν έλεγχο σε αυτούς τους δικτυακούς τόπους και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Η εισαγωγή αυτών των συνδέσμων δεν σημαίνει ότι η Voissy εγκρίνει τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτούς τους δικτυακούς τόπους. Η Voissy δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων, και το γεγονός ότι αυτοί οι ιστότοποι αναφέρονται στον ιστότοπο voissy.com δεν δεσμεύει, με κανέναν τρόπο, την ευθύνη της Voissy. Επιπλέον, ο χρήστης εγγυάται στη Voissy έναντι οποιασδήποτε προσφυγής ή αγωγής που μπορεί να ασκηθεί εναντίον του για οποιονδήποτε λόγο και για οποιαδήποτε αιτία, και γενικότερα κατά την εισαγωγή δεδομένων ή πληροφοριών, σε κάθε πρόσωπο που θεωρεί ότι θίγεται από την ανάρτηση των εν λόγω δεδομένων ή πληροφοριών στον ιστότοπο Voissy και αναλαμβάνει την υποχρέωση να τη διατηρήσει αβλαβή έναντι οποιουδήποτε νομικού και εξωδικαστικού κόστους που μπορεί να προκύψει από αυτό.

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι έχει ενημερωθεί για τους ειδικούς κινδύνους που συνδέονται με τις ιδιαιτερότητες του Διαδικτύου και των δικτύων. Το Διαδίκτυο είναι ένα ανοικτό δίκτυο που δεν μπορεί να ελεγχθεί από την Voissy και ότι οι ανταλλαγές δεδομένων που διακινούνται στο Διαδίκτυο έχουν μόνο σχετική αξιοπιστία και δεν προστατεύονται ιδίως από τους κινδύνους ενδεχόμενης κατάχρησης ή παραβίασης και ιδίως από το γεγονός ότι πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα του χρήστη μπορούν να συλλεχθούν ή/και να μεταφερθούν. Ο χρήστης ενημερώνεται επίσης ρητά για τις πρακτικές που αναπτύσσονται στο Διαδίκτυο, εκτός οποιουδήποτε ελέγχου από την Voissy(spyware, λογισμικό άμεσων μηνυμάτων, λογισμικό και υπηρεσίες προσωπικής έρευνας κ.λπ.) Κατά συνέπεια, εγγυάται στη Voissy κάθε προσφυγή που σχετίζεται με πιθανή σύλληψη ή/και χρήση, από τρίτους, οποιασδήποτε πληροφορίας που τον αφορά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ - ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΈΓΟΝΤΑΙ
Η Voissy συλλέγει τις πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες:
Γνωρίζοντας ότι η συλλογή και η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο Διαδίκτυο πρέπει να σέβεται τα θεμελιώδη δικαιώματα των ατόμων, η Voissy δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο voissy.com συμμορφώνεται με τη νομοθεσία για την τεχνολογία της πληροφορίας, τα αρχεία και τις ελευθερίες.

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης και το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν.

Η Voissy αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, να αποτρέψει τη διαστρέβλωση, αλλοίωση ή αποκάλυψή τους σε τρίτους, να διασφαλίσει την ανώνυμη επεξεργασία των απαντήσεών σας σε έρευνες και να σας ενημερώσει για τυχόν αλλαγές στους Όρους.

Επικοινωνία
Ωστόσο, αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης, την ιδιότητα μέλους ή τις υποχρεώσεις σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 • Ταχυδρομείο: SAS Andromeda Smart Softwares, 7 Rue Pierre Guiral, 13003 Μασσαλία. Γαλλία.

 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : contact@voissy.com