Ποιοι είμαστε;

Το Voissy είναι μια κοινότητα χρηστών του διαδικτύου όλων των ηλικιών και όλων των επαγγελμάτων. Τα μέλη του Voissy επιδιώκουν να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί και να μιλήσουν συμμετέχοντας σε αμειβόμενες έρευνες. Το πάνελ Voissy επιτρέπει στα μέλη του να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους για όλους τους τομείς που τους ενδιαφέρουν και να κερδίσουν χρήματα.

Πολλές μάρκες, εταιρείες και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο αναζητούν συνεχώς τις απόψεις ανθρώπων σαν εσάς για να διαμορφώνουν τα προϊόντα που αναπτύσσουν και τον τρόπο με τον οποίο τα προωθούν στην αγορά. Βασίζονται σε εσάς που απαντάτε σε διαδικτυακές έρευνες για να τους παρέχετε αξιόπιστες πληροφορίες, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες σας.

Στόχος μας είναι να καταγράψουμε τη φωνή, τις προτεραιότητες και τις γνώσεις των μελών της κοινότητάς μας, ώστε να είναι γνωστό ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες συμμετέχουν στη διαδικασία καθορισμού της νέας αναπτυξιακής ατζέντας για τον κόσμο.

Πώς δουλεύουμε;

Γίνετε μέλος της κοινότητας Voissy

Θέλετε να δώσετε δύναμη στο λόγο σας και να βελτιώσετε τον κόσμο σας, γίνετε μέλος της κοινότητάς μας. Θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να μοιραστείτε τη γνώμη σας για διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες, συμπληρώνοντας έρευνες όποτε θέλετε και ανώνυμα, και θα ανταμειφθείτε. Η συνδρομή σας στη Voissy είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση και μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από τα μέλη υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων. Σας προσφέρουμε 300 πόντους κατά την εγγραφή σας.

Συμμετοχή σε έρευνες

Με την εγγραφή σας στην κοινότητά μας, έχετε πρόσβαση στις αμειβόμενες έρευνες που προσφέρονται στο Voissy απευθείας μπαίνοντας στην περιοχή μελών σας ή μέσω πρόσκλησης που σας αποστέλλεται μέσω email. Μπορείτε να συμμετέχετε όποτε θέλετε ανώνυμα. Συμπληρώνοντας το προφίλ σας, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιλεγείτε για να λάβετε μέρος και να απαντήσετε σε έρευνες που σας ταιριάζουν. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε και να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Για τη συμβολή σας, η Voissy σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ανταμοιβές.

Αποκτήστε ανταμοιβή

Επειδή ο χρόνος και η γνώμη σας είναι πολύτιμα, θα ανταμείβεστε κάθε φορά που απαντάτε πλήρως σε μια έρευνα. Θα λαμβάνετε ανταμοιβές με τη μορφή πόντων. Μόλις συγκεντρώσετε αρκετούς πόντους, μπορείτε να τους μετατρέψετε σε μετρητά μέσω PayPal, δωροκάρτες Amazon και άλλες σπουδαίες ανταμοιβές. Όσο περισσότερο συμμετέχετε, τόσο περισσότερα κερδίζετε.

Μίλα! Μοιραστείτε τις ιδέες σας!