KÄYTTÖEHDOT JA -EHDOT


Verkkosivusto https://voissy.com on markkinatutkimuspalvelu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua verkkokyselyihin vaihtopisteitä vastaan.

Jäljempänä esitetyt ehdot koskevat Voissy-palvelun jäsenyyttäsi, paneelin verkkosivuston käyttöäsi ja osallistumistasi kaikkiin kyselyihin, projekteihin, kyselylomakkeisiin tai muihin markkinatutkimustoimintoihin, joita me tarjoamme. Kun päätät hakea Voissy Surveys -palvelun käyttäjäksi, vahvistat ja takaat, että olet oikeutettu osallistumaan paneeliin ja että ymmärrät ja sitoudut noudattamaan tätä jäsenyyssopimusta.

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten Voissy kerää, tallentaa ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Jos et hyväksy tietosuojakäytäntöämme, sinun on välittömästi lopetettava Palveluiden käyttö.

Jos et noudata näitä ehtoja, Voissy pidättää oikeuden keskeyttää tai lopettaa tilisi ja vaatia vahingonkorvausta sinulle aiheutuneiden menetysten korvaamiseksi.

HYVÄKSYMINEN
Käyttäjä vakuuttaa lukeneensa ja nimenomaisesti ja ehdoitta hyväksyneensä nämä yleiset käyttöehdot, jotka ovat voimassa sinä päivänä, jolloin hän käyttää verkkosivustoa ja tilaa Voissyn tarjoamat palvelut.
Jotta voit käyttää Voissy-sivustoa ja osallistua siellä tarjottuihin kyselyihin, sinun on ensin hyväksyttävä nämä käyttöehdot, jotka vakuutat lukeneesi ja ymmärtäneesi kokonaisuudessaan. Jos et tee niin, sitoudut luopumaan Voissy Surveys -verkkosivuston käytöstä. Voit tutustua viimeisimpään versioon yleisistä sopimusehdoista milloin tahansa Voissyn verkkosivustolla.
Voissy pidättää oikeuden muuttaa näitä yleisiä käyttöehtoja tai osaa niistä milloin tahansa. Käyttäjän tehtävänä on näin ollen tutustua säännöllisesti yleisten käyttöehtojen uusimpaan versioon, joka on aina saatavilla voissy.com-sivustolla. Palveluiden käyttö yleisten käyttöehtojen muuttamisen jälkeen merkitsee sitä, että käyttäjä hyväksyy uudet yleiset käyttöehdot.

PALVELUJEN SAATAVUUDEN EDELLYTYKSET
Voissy pyrkii kaikin tavoin pitämään verkkosivustonsa käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, mutta se voi keskeyttää pääsyn erityisesti ylläpito- ja päivitystarkoituksiin tai muista, erityisesti teknisistä syistä. Voissy ei ole millään tavalla vastuussa näistä keskeytyksistä ja niiden seurauksista Käyttäjälle.
Voissy pidättää oikeuden evätä keneltä tahansa Käyttäjältä pääsyn koko Sivustolle tai sen osaan voissy.com yksipuolisesti ja ilman ennakkoilmoitusta, erityisesti jos näitä yleisiä käyttöehtoja selvästi rikotaan.


 • 1) Voissyn rekisteröinnin edellytykset:
  Ilmoittautuminen on maksutonta. Rekisteröitymisen on täytettävä seuraavat ehdot:

  • Olla yksinomaan luonnollinen henkilö.

  • ovat hyväksyneet varauksetta nykyisen G.C.U

  • oltava yli 15-vuotias.

  • 15-18-vuotiailta alaikäisiltä vaaditaan myös vanhemman tai huoltajan ennakkosuostumus. Jos näin ei ole, Voissy kieltäytyy vahvistamasta alaikäisen rekisteröintiä.

  • sinulla on voimassa oleva sähköpostiosoite ja salasana:

  • Tiliin saa liittää vain yhden sähköpostiosoitteen. Kaikki ilmoitukset lähetetään sähköpostiosoitteeseen, joka on rekisteröity Voissy-sivuston rekisteröintiprosessin aikana. Salasana, josta olet yksin vastuussa ja jonka sitoudut vaihtamaan erittäin säännöllisesti yhteyden turvaamiseksi.

  • Ilmoittautumislomake on täytettävä kokonaisuudessaan ja siinä on oltava kaikki Voissyn pyytämät tiedot.

  • Käyttäjätililtäsi pääset käsiksi kaikkiin henkilökohtaisiin tietoihin, jotka olet antanut Voissylle, sekä parametreihin, joita voit muuttaa, lisätä tai poistaa milloin tahansa.


 • 2) Kyselyihin osallistumisen ehdot ja edellytykset:
  Kun rekisteröinti on valmis, sinut kutsutaan sähköpostitse osallistumaan kyselyihin. Sinut ohjataan Voissyn verkkosivustolle ja alat sitten osallistua kyselyyn. Ennen jokaista kyselyyn osallistumista sinulle ilmoitetaan kyselyn arvioitu kesto ja jaettavien pisteiden määrä.
  Suostut nimenomaisesti siihen, että Voissy voi käyttää vastauksiasi kyselyyn nimettömänä sen tietosuojakäytännössä esitetyin ehdoin.

 • 3) Palkitsemisohjelma:
  Vastineeksi osallistumisestasi kyselyihimme sinulla on oikeus saada korvausta "Voissy-pisteiden" muodossa. Nämä pisteet myönnetään tutkimuksiin osallistumisen tasosta, heidän ahkeruudestaan ja uskollisuudestaan Sivustolla ja sähköpostilaatikkoosi lähetetyssä kutsussa, jossa pyydetään osallistumaan tutkimuksiin, ilmoitetun asteikon mukaisesti.
  Kerätyt pisteet ovat vaihdettavissa, kun saavutetaan asteikon mukainen vähimmäispistemäärä. Nämä pisteet voidaan vaihtaa käyttäjätilillä eriteltyjen ehtojen mukaisesti maksuksi tai kupongiksi.
  Näillä pisteillä ei ole kaupallista arvoa. Niitä ei voi koskaan siirtää toiselle käyttäjätilille, eikä niitä voi vaihtaa tai myydä käyttäjien kesken tai kolmansille osapuolille.
  Voissyllä on oikeus muuttaa pistejärjestelmää milloin tahansa edellyttäen, että käyttäjille ilmoitetaan siitä etukäteen. Tämä muutos ei vaikuta ennen muutosta ansaitsemiesi pisteiden määrään.


TEOLLIS- JA TEKIJÄNOIKEUDET
Käyttäjä tunnustaa, että Voissy on voissy.com-sivustoon liittyvien immateriaalioikeuksien ainoa omistaja.

Näiden käyttöehtojen ei voida katsoa antavan käyttäjälle lisenssiä immateriaalioikeuksiin, joiden omistusoikeus tai yksinoikeus käyttöön voi olla Voissylla.

Kaikki voissy.com-verkkosivuston ja sen sivujen osat (ohjelmistot, ohjelmat, työkalut (ohjelmointi, selaus jne.), tietokannat, kuvat, grafiikka, äänitiedostot jne.) ovat tekijänoikeussuojattuja. ), tietokannat, käyttöjärjestelmät, dokumentaatio, mahdolliset päivitykset ja uudet versiot, järjestelmät, ohjelmistot, lähdekoodi, rakenteet, infrastruktuurit, tietokannat, graafiset elementit, toimituksellinen sisältö, tekstit, kuvat, valokuvat, äänet, logot, tuotemerkit ja kaikki muut elementit ja palvelut, jotka muodostavat sen jne.) ovat Voissyn (jonka on suunnitellut ja johon on liittynyt Andromeda Smart Softwares -yritys) omaisuutta, ja ne ovat suojattuja kaikilla voimassa olevilla immateriaalioikeuksilla ja/tai yleisessä oikeudessa.

Voissy myöntää luvan tarkastella sen toimituksellista sisältöä vain henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön, ei kuitenkaan julkiseen katseluun tai jakeluun.

Näin ollen toimituksellisen sisällön tai sen verkkosivuston sekä muiden immateriaalioikeuksien luvaton esittäminen, jäljentäminen tai poistaminen on ehdottomasti kielletty, ja se voi johtaa oikeudenkäyntiin. Rikkojalle voidaan määrätä siviili- ja rikosoikeudellisia seuraamuksia ja erityisesti teollis- ja tekijänoikeuslain L. 335.2 ja L. 343.1 §:ssä säädettyjä seuraamuksia.

VOISSYN JÄSENYYDEN PÄÄTTYMINEN
Tämä sopimus tulee voimaan, kun Voissy on vahvistanut käyttäjän rekisteröitymisen sähköpostitse. Se tehdään toistaiseksi. Käyttäjä ja/tai Voissy voi irtisanoa sen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Jos käyttäjä laiminlyö tämän sopimuksen mukaisia velvoitteitaan, Voissy voi myös keskeyttää tai lopettaa käyttäjän tilin milloin tahansa, rajoittamatta kuitenkaan muita vahingonkorvauskanteita, joita Voissy voi nostaa saadakseen oikeudenmukaisen korvauksen Voissylle tällaisesta laiminlyönnistä aiheutuneesta vahingosta.

Lisäksi käyttäjän jo muunnetut pisteet peruutetaan automaattisesti ja pysyvästi, eikä käyttäjälle makseta mitään korvausta.

Kaikissa irtisanomistapauksissa, mistä tahansa syystä, käyttäjän Voissy-pisteet, joita ei ole vielä vaihdettu, mitätöidään automaattisesti ja pysyvästi, eikä korvausta makseta.

VASTUUNRAJOITUKSET
Käyttäjä tunnustaa nimenomaisesti, että hänen on käytettävä hyvää harkintaa käyttäessään toimituksellista sisältöä ja kannettava kaikki siihen liittyvät riskit, erityisesti luottaessaan toimituksellisen sisällön ajantasaisuuteen, hyödyllisyyteen tai täydellisyyteen, ja suoritettava kaikki tarkistukset omalla vastuullaan.

Voissy.com-sivusto sisältää hyperlinkkejä kolmansien osapuolten hallinnoimille verkkosivustoille. Voissy ei valvo näitä sivustoja eikä ota vastuuta niiden sisällöstä. Tällaisten linkkien sisällyttäminen ei tarkoita sitä, että Voissy hyväksyy näiden sivustojen sisältämän materiaalin. Voissy ei ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä, eikä se, että näihin sivustoihin viitataan voissy.com-sivustolla, tee Voissy Surveysista millään tavalla vastuullisia. Lisäksi Käyttäjä takaa Voissylle, että kuka tahansa henkilö, joka katsoo kärsineensä vahinkoa kyseisten tietojen julkaisemisesta Voissy-sivustolla, ei voi mistä tahansa syystä ja yleisemmin tietojen tallentamisen yhteydessä nostaa häntä vastaan kannetta tai kannetta, ja sitoutuu pitämään Voissyn vahingoittumattomana mahdollisista oikeudellisista ja tuomioistuimen ulkopuolisista kustannuksista.

Käyttäjä vahvistaa, että hänelle on kerrottu Internetin ja verkkojen erityispiirteisiin liittyvistä riskeistä. Internet on avoin verkko, jota Voissy ei voi valvoa, ja Internetissä liikkuva tiedonvaihto on suhteellisen luotettavaa, eikä sitä ole suojattu väärinkäytösten tai piratismin riskeiltä ja erityisesti siltä, että käyttäjää koskevia henkilötietoja voidaan kaapata ja/tai siirtää. Käyttäjälle ilmoitetaan myös nimenomaisesti Internetissä kehittyvistä käytännöistä, joita Voissy ei voi valvoa (vakoiluohjelmat, pikaviestiohjelmistot, henkilökohtaiset hakuohjelmistot ja -palvelut jne.). Käyttäjä takaa näin ollen Voissylle kaikenlaiset korvausvaatimukset, jotka liittyvät siihen, että kolmas osapuoli on mahdollisesti kaapannut ja/tai käyttänyt häntä koskevia tietoja.

HENKILÖTIEDOT - KERÄTTYJEN TIETOJEN LUOTTAMUKSELLISUUS
voissy kerää käyttäjien antamia tietoja:
Voissy on tietoinen siitä, että henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä Internetissä on kunnioitettava yksilöiden perusoikeuksia. Voissy sitoutuu varmistamaan, että henkilötietojen käsittely voissy.com-sivustolla on tietotekniikkaa, tiedostoja ja vapauksia koskevan lainsäädännön mukaista.

Käyttäjillä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa, oikaista tai poistaa ne.

Voissy sitoutuu tekemään kaikkensa suojellakseen henkilötietoja, estääkseen niiden vääristymisen, vahingoittumisen tai välittämisen kolmansille osapuolille, varmistaakseen kyselyihin antamiesi vastausten anonyymin käsittelyn ja ilmoittaakseen sinulle kaikista ehtojen muutoksista.

Ota yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää käyttöehdoista, jäsenyydestä tai velvollisuuksistasi, ota meihin yhteyttä.

 • Postiosoite: SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Ranska

 • Email : contact@voissy.com