TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE


Site-ul https://voissy.com este un serviciu de cercetare de piață care vă oferă posibilitatea de a participa la sondaje online în schimbul unor puncte convertibile.

Termenii și condițiile de mai jos guvernează și se aplică la calitatea dvs. de membru al serviciului Voissy, la utilizarea site-ului web al Panelului și la participarea dvs. la orice sondaj, proiect, chestionar sau altă activitate de cercetare de piață oferită prin intermediul nostru. Alegând să aplicați pentru a deveni un utilizator Voissy Surveys, confirmați și garantați că sunteți eligibil pentru a participa la Panou și că înțelegeți și faceți o promisiune obligatorie din punct de vedere legal de a respecta acest Acord de membru.

Veți înțelege modul în care Voissy colectează, stochează și utilizează informațiile dvs. personale în această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate, trebuie să încetați imediat să utilizați Serviciile.

Dacă nu respectați acești termeni, Voissy își rezervă dreptul de a vă suspenda sau de a vă închide contul și de a solicita despăgubiri pentru a vă compensa pentru orice pierdere suferită.

ACCEPTARE
Utilizatorul declară că a citit și a acceptat în mod expres și necondiționat prezentele Condiții generale de utilizare în vigoare în ziua accesării site-ului și a abonării la Serviciile oferite de Voissy.
Pentru a utiliza site-ul Voissy și a participa la sondajele oferite pe acesta, trebuie să acceptați mai întâi aceste condiții de utilizare, pe care declarați că le-ați citit și înțeles în întregime. În caz contrar, sunteți de acord să renunțați la utilizarea site-ului Voissy Surveys. Puteți consulta în orice moment cea mai recentă versiune a CCG pe site-ul Voissy.
Voissy își rezervă dreptul de a modifica în orice moment toate sau o parte din aceste Condiții generale de utilizare. Prin urmare, este de datoria Utilizatorului să consulte în mod regulat ultima versiune a Condițiilor generale de utilizare disponibilă în orice moment pe site-ul voissy.com. Orice utilizare a serviciilor după modificarea Condițiilor generale de utilizare implică acceptarea pură și simplă de către utilizator a noilor Condiții generale de utilizare.

CONDIȚIILE DE ACCES LA SERVICII
Voissy depune toate eforturile pentru ca site-ul său să fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. dar poate întrerupe accesul, în special în scopul întreținerii și modernizării sau din orice alt motiv, în special tehnic. Voissy nu este în niciun caz responsabil pentru aceste întreruperi și consecințele care pot rezulta pentru Utilizator.
Voissy își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărui Utilizator la tot sau la o parte a Site-ului voissy.com în mod unilateral și fără o notificare prealabilă, în special în cazul unei încălcări clare a prezentelor Condiții generale de utilizare.


 • 1) Condiții de înregistrare în Voissy:
  Înregistrarea este gratuită. Pentru a vă înregistra, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

  • Să fie exclusiv o persoană fizică.

  • Au acceptat fără rezerve actuala U.C.G.

  • Să aibă peste 15 ani.

  • Pentru minorii cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, este necesar, de asemenea, consimțământul prealabil al părintelui sau al tutorelui. În caz contrar, Voissy va refuza să valideze înregistrarea minorului.

  • Aveți o adresă de e-mail și o parolă valide:

  • Contul trebuie să aibă atașată o singură adresă de e-mail. Toate notificările vor fi trimise la adresa de e-mail înregistrată în timpul procesului de înregistrare pe site-ul Voissy. O parolă pentru care veți fi singurul responsabil și pe care vă angajați să o schimbați foarte des pentru a vă securiza conexiunea.

  • Formularul de înregistrare trebuie să fie completat în întregime cu toate informațiile solicitate de Voissy.

  • Din contul dvs. de utilizator, aveți acces la toate informațiile personale pe care le-ați furnizat către Voissy, precum și la parametrii pe care îi puteți modifica, adăuga sau șterge în orice moment.


 • 2) Condiții de participare la anchete:
  După ce înregistrarea dvs. este completă, veți fi invitat prin e-mail să participați la sondaje. Veți fi redirecționat către site-ul Voissy și apoi veți începe să participați la sondaj. Înainte de fiecare participare la un sondaj, veți fi informat cu privire la durata aproximativă și la numărul de puncte alocate.
  Sunteți de acord în mod expres că răspunsurile dvs. la sondaj pot fi utilizate în mod anonim de către Voissy în condițiile stabilite în politica de confidențialitate.

 • 3) Program de recompense:
  În schimbul participării dumneavoastră la sondajele noastre, aveți dreptul la o compensație sub formă de "puncte Voissy". Aceste puncte sunt acordate în funcție de nivelul de participare la sondaje, de asiduitatea și de loialitatea acestora, conform unui barem indicat pe site și în invitația trimisă în căsuța dvs. de e-mail prin care solicitați participarea la sondaje.
  Punctele colectate sunt convertibile după atingerea unui prag minim de puncte în funcție de barem. Aceste puncte pot fi schimbate în conformitate cu termenii și condițiile detaliate în contul de utilizator pentru o plată sau un voucher.
  Aceste puncte nu au nicio valoare comercială. Acestea nu pot fi niciodată transferate către un alt cont de utilizator și nici nu pot fi schimbate sau vândute între utilizatori sau către terțe părți.
  Voissy are dreptul de a modifica sistemul de puncte în orice moment, cu condiția ca utilizatorii să fie informați în prealabil. Această modificare nu va afecta numărul de puncte pe care le-ați acumulat înainte de modificare.


DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Utilizatorul recunoaște că Voissy este singurul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la site-ul voissy.com.

Nimic din acești Termeni și condiții generale de utilizare nu trebuie interpretat ca acordând utilizatorului o licență pentru drepturile de proprietate intelectuală, pe care Voissy le poate deține sau are dreptul exclusiv de a le utiliza.

Toate elementele site-ului voissy.com și ale paginilor sale (software, programe, instrumente (programare, navigare. ), bazele de date, sistemele de operare, documentația, actualizările și noile versiuni care pot fi realizate, sistemele, software-ul, codul sursă, structurile, infrastructurile, bazele de date, elementele grafice, conținutul editorial, textele, imaginile, fotografiile, sunetul, logo-urile, mărcile, precum și toate celelalte elemente și servicii care îl compun etc.) sunt proprietatea Voissy (conceput și însoțit de societatea Andromeda Smart Softwares) și sunt protejate de toate drepturile de proprietate intelectuală în vigoare și/sau de drept comun.

Voissy acordă permisiunea de a vizualiza Conținutul editorial doar pentru uz personal și privat, excluzând orice vizualizare sau distribuire publică.

În consecință, orice reprezentare, reproducere sau extragere neautorizată a Conținutului editorial sau a site-ului său, precum și a oricăror alte drepturi de proprietate intelectuală, este strict interzisă și poate duce la proceduri legale. Contravenientul este pasibil de sancțiuni civile și penale și, în special, de sancțiunile prevăzute la articolele L. 335.2 și L. 343.1 din Codul proprietății intelectuale.

ÎNCETAREA CALITĂȚII DE MEMBRU VOISSY
Prezentul contract va intra în vigoare începând cu data validării înregistrării utilizatorului trimisă de Voissy prin e-mail. Acesta este încheiat pe o perioadă nedeterminată. Acesta poate fi reziliat în orice moment fără notificare prealabilă de către utilizator și/sau Voissy.

În cazul în care utilizatorul nu își îndeplinește oricare dintre obligațiile care îi revin în temeiul prezentului contract, Voissy poate, de asemenea, să suspende sau să închidă contul utilizatorului în orice moment, fără a aduce atingere oricărei alte acțiuni în despăgubiri pe care Voissy o poate întreprinde pentru a obține o compensație echitabilă pentru pierderea suferită de Voissy ca urmare a unei astfel de nerespectări.

În plus, punctele utilizatorului deja convertite vor fi, de asemenea, anulate automat și definitiv și nu se va acorda nicio compensație utilizatorului.

În toate cazurile de reziliere, indiferent de motiv, punctele Voissy ale utilizatorului care nu au fost încă convertite vor fi automat și definitiv anulate și nu se va plăti nicio compensație.

LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE
Utilizatorul recunoaște în mod expres că trebuie să dea dovadă de discernământ în utilizarea conținutului editorial și să își asume toate riscurile aferente, în special atunci când se bazează pe actualitatea, utilitatea sau caracterul complet al acestui conținut editorial, și să efectueze orice verificare pe propria răspundere.

Site-ul voissy.com conține hyperlink-uri către site-uri web gestionate de terțe părți. Voissy nu are niciun control asupra acestor site-uri și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul lor. Includerea unor astfel de link-uri nu implică faptul că Voissy aprobă materialele conținute pe aceste site-uri. Voissy nu poate fi tras la răspundere pentru conținutul acestor site-uri, iar faptul că aceste site-uri sunt menționate pe site-ul voissy.com nu face Voissy Surveys responsabil în niciun fel. În plus, utilizatorul garantează Voissy împotriva oricărui recurs sau acțiune care ar putea fi intentată împotriva sa, indiferent de motiv, și în general în legătură cu introducerea de date sau informații, de către orice persoană care se consideră lezată de postarea acestor date sau informații pe site-ul Voissy, și se obligă să îl despăgubească pe Voissy de toate costurile judiciare și extrajudiciare care ar putea rezulta.

Utilizatorul recunoaște că a fost informat cu privire la riscurile specifice asociate cu caracteristicile specifice ale internetului și ale rețelelor. Internetul este o rețea deschisă care nu poate fi controlată de Voissy, iar schimburile de date care circulă pe Internet sunt relativ fiabile și nu sunt protejate împotriva riscurilor de deturnare sau de piraterie, în special împotriva faptului că informațiile referitoare la datele cu caracter personal ale utilizatorului pot fi captate și/sau transferate. De asemenea, utilizatorul este informat în mod expres cu privire la practicile care se dezvoltă pe Internet, în afara oricărui control din partea Voissy (spyware, software de mesagerie instantanee, software și servicii de căutare personală etc.). Prin urmare, utilizatorul despăgubește Voissy de orice pretenții legate de posibila captare și/sau utilizare de către o terță parte a informațiilor care îl privesc.

DATE CU CARACTER PERSONAL - CONFIDENȚIALITATEA DATELOR COLECTATE
voissy colectează informațiile furnizate de către utilizatori:
Conștient de faptul că colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal pe Internet trebuie să respecte drepturile fundamentale ale persoanelor fizice, Voissy se angajează să se asigure că orice prelucrare a datelor cu caracter personal pe site-ul voissy.com este conformă cu legea privind tehnologia informației, fișierele și libertățile.

Utilizatorii au dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele lor personale.

Voissy se angajează să depună toate eforturile pentru a proteja datele cu caracter personal, pentru a împiedica denaturarea, deteriorarea sau comunicarea acestora către terți, pentru a asigura prelucrarea anonimă a răspunsurilor dumneavoastră la sondaje și pentru a vă informa cu privire la orice modificare a condițiilor.

Contactați
Dacă aveți întrebări cu privire la Termeni și condiții, la calitatea de membru sau la obligațiile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

 • Mail: SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Franța

 • Email : contact@voissy.com