POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


Ultima actualizare: 01/05/2022


Angajamentul nostru


Respectăm confidențialitatea utilizatorilor voissy.com, fie că sunt membri sau vizitatori, și ne angajăm să le protejăm datele personale, această declarație de confidențialitate descrie modul în care colectăm și folosim datele personale furnizate de utilizatorii voissy.com atunci când devin membri și participă la sondaje și ce facem cu informațiile dvs. personale. Explicăm, de asemenea, orice drepturi de confidențialitate pe care le pot avea utilizatorii și modul în care legile pot fi aplicate pentru a le proteja.

Prin bifarea căsuțelor furnizate, vă dați acordul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, așa cum este descrisă în această Politică de confidențialitate și în scopurile specifice stabilite în aceasta.

Gestionarea datelor cu caracter personal colectate


Atunci când vă înscrieți în panoul nostru, încheiem un contract cu dumneavoastră, care face obiectul prezentei politici de confidențialitate și al termenilor și condițiilor noastre. Pentru a îndeplini acest contract, invitându-vă la sondaje adecvate, trebuie să colectăm, să procesăm și să creăm profilul informațiilor solicitate în momentul recrutării sau pe care le puteți adăuga ulterior la profilul dumneavoastră. De asemenea, aceste informații vor fi necesare pentru a vă trimite recompense și pentru a vă contacta cu privire la sondaje viitoare.

Utilizarea datelor


După ce v-ați înregistrat, vi se va cere să furnizați informații suplimentare despre interesele și obiceiurile dvs. de cheltuieli prin intermediul unor formulare pe care vi se va cere să le completați.

De asemenea, colectăm informații atunci când completați în mod voluntar sondaje la care vă invităm să participați. Informații demografice, de afaceri, profesionale și personale, precum și părerea dumneavoastră despre probleme sociale, companii și mărci.

Colectarea acestor date este utilă, dar nu obligatorie pentru a accesa serviciile noastre. Cu toate acestea, dacă nu furnizați aceste informații, este posibil să nu puteți accesa anumite sondaje și/sau să vi se ofere sondaje care nu corespund profilului dumneavoastră.

Avem grijă să ne asigurăm că stocarea și utilizarea acestor date cu caracter personal este compatibilă cu legile de confidențialitate aplicabile.

Pe scurt, folosim datele dvs. personale pentru a :

  • Țineți evidența tuturor utilizatorilor

  • Vă trimitem invitații pentru a participa la sondajele noastre plătite

  • Vă trimitem sondaje care corespund profilului dvs.

  • Stabilirea și analizarea datelor statistice dintr-un sondaj

  • Răspundeți la solicitările dumneavoastră prin intermediul suportului nostru tehnic

  • Pentru a vă ține la curent cu caracteristicile noi și îmbunătățite ale site-ului și serviciilor noastre

  • Crearea de profiluri statistice anonime ale membrilor site-ului pe baza informațiilor furnizate de utilizatori


Toate răspunsurile colectate în cadrul sondajelor interne de pe site-ul Voissy, cum ar fi îmbogățirea profilului, sunt transmise clienților noștri pentru sondaje specifice. Răspunsurile sunt trimise sub formă agregată.

Nu vom transmite niciodată informațiile dvs. fără consimțământul dvs. sau fără o garanție că acestea vor fi utilizate numai în scopurile declarate.

De asemenea, clientul poate utiliza aceste informații pentru a vă contacta și pentru a vă invita să participați la alte sondaje efectuate de client. Nu colectăm și nu stocăm date tehnice de pe dispozitivul dumneavoastră (adresa IP, furnizorul de servicii de internet etc.).

Adresele de e-mail ale utilizatorilor nu sunt vândute sau partajate și vor fi folosite doar pentru a trimite invitații la sondaje promoționale sau de loialitate.

Toate e-mailurile trimise de noi conțin un link de dezabonare.

Protecția și stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal


Andromeda Smart Softwares este o companie franceză și datele dumneavoastră personale sunt transferate către alți membri ai grupului de companii Andromeda Smart Softwares și către partenerii și furnizorii noștri de încredere, care sunt localizați în alte țări decât cea în care locuiți. Vă rugăm să rețineți că legile din alte țări pot fi diferite de legile aplicabile în țara dumneavoastră de reședință.

Dacă aveți reședința în SEE, pentru a respecta Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), Andromeda Smart Softwares a pus în aplicare măsuri de siguranță adecvate pentru a vă proteja datele și drepturile, inclusiv clauze standard de protecție a datelor pentru transferul de date cu caracter personal către terți din țări din afara UE, așa cum a fost decretat de Comisia Europeană.

În cazul în care datele cu caracter personal fac obiectul GDPR și sunt transferate către o țară sau un teritoriu din afara Spațiului Economic European (SEE), punem în aplicare măsuri de protecție adecvate pentru a ne asigura că transferul este efectuat printr-o metodă legală în sensul legislației UE privind protecția datelor și că este sigur.

Luăm măsuri tehnologice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja datele cu caracter personal, atât în timpul transmiterii, cât și după ce le-am primit. Procedurile noastre de securitate sunt conforme cu standardele general acceptate utilizate pentru protejarea datelor cu caracter personal.

Personalul nostru este obligat să respecte politicile și procedurile noastre privind confidențialitatea, securitatea și viața privată.

Informațiile din contul dumneavoastră și datele personale sunt protejate prin parolă, astfel încât numai dumneavoastră să aveți acces la informațiile dumneavoastră. Pentru a vă păstra datele personale în siguranță, vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui parola dumneavoastră. De asemenea, vă rugăm să nu uitați să vă deconectați din contul Panels și să închideți fereastra browserului după ce ați terminat de vizitat site-ul nostru. Acest lucru este pentru a vă asigura că alte persoane nu pot avea acces la datele dvs. personale și la corespondența dvs. în cazul în care împărțiți un computer cu altcineva sau dacă utilizați un computer într-un loc public, cum ar fi o bibliotecă sau un internet cafe. Vă rugăm să vă schimbați parola în mod regulat.

Utilizarea cookie-urilor


Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni stocate pe computerul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil de către un site web care vă atribuie un ID de utilizator numeric și stochează anumite informații despre navigarea dumneavoastră online. Acestea sunt utilizate pentru a facilita utilizatorilor navigarea pe site-urile web și pentru a îndeplini anumite funcții. Site-ul web trimite informații către browser, care apoi creează un fișier text pe computerul sau dispozitivul mobil al utilizatorului. De fiecare dată când utilizatorul revine pe același site web, browserul recuperează și trimite acest fișier către serverul site-ului web.

În scopul urmăririi comportamentale, folosim cookie-uri sau aplicații software opționale, dar numai dacă v-ați dat consimțământul pentru utilizarea acestora.

La fel ca în cazul majorității sondajelor online, colectăm anumite informații în mod automat și le stocăm în fișierele de date ale sondajului. Aceste informații pot include date cum ar fi: adresele de protocol Internet (IP), tipul de browser utilizat, furnizorul de servicii Internet ("ISP"), paginile de trimitere sau de ieșire, sistemul de operare utilizat, precum și data și ora la care utilizatorul a vizitat site-ul.

Utilizăm aceste informații colectate automat pentru a analiza tendințele de utilizare a browserului, de exemplu, și pentru a administra site-ul, inclusiv pentru a adapta experiența de sondaj la tipul de browser. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. de IP pentru a verifica dacă există participări multiple la sondaj de la acea adresă IP și pentru a ne proteja împotriva comportamentului fraudulos.

Voissy împarte prăjiturile în trei categorii:

cookie-uri necesare pentru a utiliza site-ul panoului;
cookie-uri referitoare la securitate;
cookie-uri utilizate pentru cercetări comportamentale sau pentru a măsura impactul publicității.

Alte link-uri


Este posibil să folosim ocazional etichete de internet (cunoscute și sub numele de "tag-uri" sau etichete de acțiune) și să le implementăm prin intermediul unui partener de analiză web. Aceste etichete sunt plasate atât în reclamele online care permit utilizatorilor să acceseze site-ul, cât și pe paginile individuale ale site-ului.

Această tehnologie ne permite să evaluăm reacțiile vizitatorilor la site și eficiența acțiunilor sale (de exemplu, numărul de deschideri ale unei pagini și informațiile consultate), precum și utilizarea acestui site de către utilizator.

Furnizorul extern de servicii poate colecta informații despre vizitatorii Site-ului și a altor site-uri web prin intermediul acestor etichete, poate compila rapoarte privind activitatea Site-ului pentru voissy.com și poate furniza alte servicii legate de utilizarea Site-ului și a Internetului.

Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web afiliate. Încurajăm utilizatorii noștri să citească declarațiile de confidențialitate ale oricărui site web care colectează informații personale înainte de a trimite datele lor.

Dreptul de acces, rectificare și opoziție


Această declarație de confidențialitate și utilizarea de către dvs. a site-ului vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Franța, în special cu Legea nr. 78-17 din 6 ianuarie 1978 privind prelucrarea datelor, fișierele și libertățile. Alegerea legii nu afectează drepturile dumneavoastră în calitate de consumator în conformitate cu legea aplicabilă în locul de reședință. Dacă sunteți un consumator, dumneavoastră și noi suntem de acord să ne supunem jurisdicției neexclusive a instanțelor franceze, ceea ce înseamnă că puteți intenta o acțiune în justiție în legătură cu această declarație în Franța sau în țara UE în care locuiți. Dacă sunteți un profesionist, orice acțiune împotriva noastră trebuie să fie introdusă la o instanță din Franța.

Dacă doriți să accesați, să modificați sau să ștergeți datele cu caracter personal care vă privesc, există funcții disponibile în zona dvs. de client, în caz contrar contactați-ne prin e-mail sau în scris. În acest caz, utilizatorul trebuie să indice datele cu caracter personal pe care dorește ca Voissy să le corecteze, să le actualizeze sau să le șteargă, identificându-se cu precizie cu o copie a unui document de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Protecția și stocarea datelor cu caracter personal



  • Tehnic : Datele tehnice sunt păstrate pentru perioada strict necesară pentru atingerea scopurilor pentru care sunt destinate..

  • Personal : datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării nu vor fi păstrate mai mult decât perioada necesară pentru îndeplinirea obligațiilor definite la momentul încheierii contractului sau a duratei predefinite a relației contractuale.

  • Ștergerea contului : Utilizatorul are posibilitatea de a-și șterge contul în orice moment, prin intermediul meniului de ștergere a contului prezent în spațiul său de membru sau prin contactarea serviciului de asistență. Pentru date Mijloacele de curățare a datelor sunt stabilite pentru a asigura ștergerea efectivă a datelor de îndată ce contul de utilizator este șters.

  • Ștergere după 3 ani de inactivitate : Din motive de securitate, în cazul în care nu v-ați conectat la site pentru o perioadă de trei ani, veți primi un e-mail prin care veți fi invitat să vă conectați cât mai curând posibil, în caz contrar datele dumneavoastră vor fi șterse din bazele noastre de date.


Ne luăm foarte în serios responsabilitatea de a vă păstra în siguranță informațiile personale. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizatorice rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dumneavoastră personale.

Vom stoca toate informațiile personale pe care le furnizați pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall). Atunci când prelucrăm date cu caracter personal, luăm toate măsurile rezonabile pentru a le proteja împotriva pierderii, utilizării abuzive, accesului neautorizat, divulgării, modificării sau distrugerii.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru a accesa site-ul nostru web; nu vă vom cere parola (cu excepția cazului în care vă conectați la site-ul nostru web).

În conformitate cu dispozițiile legii privind încrederea în economia digitală, Voissy se angajează să nu păstreze datele în formă nominativă dincolo de perioada prevăzută în declarația către CNIL.

Modificări ale politicii de confidențialitate


Voissy își rezervă dreptul de a modifica termenii și notificările. Vă vom informa cu privire la orice modificări sau actualizări ale politicii de confidențialitate prin e-mail sau atunci când vă conectați după o modificare.

Contact privind politica de confidențialitate


Responsabil cu protecția datelor


Pentru a asigura aplicarea corectă a angajamentelor sale referitoare la protecția datelor, Andromeda Smart Softwares a desemnat un responsabil cu protecția datelor (DPO), care este principala persoană de contact pentru aceste probleme. RPD se asigură că cerințele privind protecția datelor sunt luate în considerare, sprijinind punerea în aplicare a prelucrării datelor cu caracter personal, sensibilizând echipele interne și supraveghind prelucrarea cererilor de exercitare a drepturilor persoanelor vizate. De asemenea, se poate apela la RPD în contextul schimburilor cu utilizatorii (obligația de consiliere, schimburi cu RPD pentru utilizatori etc.).

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la confidențialitatea dvs. sau la practicile de confidențialitate ale Andromeda Smart Softwares, vă rugăm să contactați DPO-ul nostru:

  • Numele responsabilului nostru cu protecția datelor (DPO): Karim Temal (CTO și expert în securitate IT și protecția datelor, precum și dezvoltator de aplicații mobile)

  • E-mail la: karim.temal@voissy.com

  • Adresă poștală: Andromeda Smart Softwares, Privacy Office, 7 Rue Pierre Guiral, Marsilia, 13003. Franța.






  • Mail: SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Franța

  • Email : contact@voissy.com