TIETOSUOJAPOLITIIKKA


Viimeisin päivitys: 05/01/2024


Sitoumuksemme


Kunnioitamme voissy.com-käyttäjien yksityisyyttä, olivatpa he jäseniä tai vierailijoita, ja olemme sitoutuneet suojelemaan heidän henkilötietojaan.Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten keräämme ja käytämme voissy.com-käyttäjien antamia henkilötietoja heidän tullessaan jäseniksi ja osallistuessaan kyselyihin sekä mitä teemme henkilötiedoillesi. Kerromme myös, mitä oikeuksia käyttäjillä voi olla yksityisyyden suojaan ja miten lakeja voidaan soveltaa niiden suojaamiseksi.

Rastittamalla annetut ruudut annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla ja siinä esitettyjä tarkoituksia varten.

Kerättyjen henkilötietojen hallinta


Kun liityt paneeliimme, teemme kanssasi sopimuksen, johon sovelletaan tätä tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtojamme. Täyttääkseen tämän sopimuksen kutsumalla sinut sopiviin tutkimuksiin meidän on kerättävä, käsiteltävä ja profiloitava tiedot, joita pyydetään rekrytoinnin yhteydessä tai joita voit myöhemmin lisätä profiiliisi. Näitä tietoja tarvitaan myös palkintojen lähettämiseen ja yhteydenottoihin tulevista kyselyistä.

Tietojen käyttö


Kun olet rekisteröitynyt, sinua pyydetään antamaan lisätietoja kiinnostuksen kohteistasi ja kulutustottumuksistasi lomakkeilla, jotka sinun on täytettävä.

Keräämme tietoja myös silloin, kun vastaat vapaaehtoisesti kyselyihin, joihin pyydämme sinua osallistumaan. Demografiset, liiketaloudelliset, ammatilliset ja henkilökohtaiset tiedot sekä mielipiteesi yhteiskunnallisista asioista, yrityksistä ja tuotemerkeistä.

Näiden tietojen kerääminen on hyödyllistä mutta ei pakollista, jotta voit käyttää palveluitamme. Jos et kuitenkaan anna näitä tietoja, et ehkä pääse osallistumaan tiettyihin kyselyihin ja/tai sinulle saatetaan tarjota kyselyitä, jotka eivät täysin vastaa profiiliasi.

Huolehdimme siitä, että näiden henkilötietojen tallentaminen ja käyttö on sovellettavien tietosuojalakien mukaista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Seuraa kaikkia käyttäjiä

  • Lähetämme sinulle kutsuja osallistua maksullisiin kyselyihimme.

  • lähettää sinulle profiiliisi sopivia kyselyitä

  • Tutkimuksen tilastotietojen laatiminen ja analysointi

  • Vastaa pyyntöihisi teknisen tukemme kautta

  • Pitääksemme sinut ajan tasalla sivustomme ja palveluidemme uusista ja parannetuista ominaisuuksista.

  • luoda anonyymejä tilastollisia profiileja sivuston jäsenistä käyttäjien antamien tietojen perusteella.


Kaikki vastaukset, jotka on kerätty Voissy-sivuston sisäisissä kyselyissä, kuten profiilin rikastamisessa, toimitetaan asiakkaillemme erityisiä kyselyjä varten. Vastaukset lähetetään kootusti.

Emme koskaan luovuta tietojasi ilman suostumustasi tai ilman takuuta siitä, että niitä käytetään vain ilmoitettuihin tarkoituksiin.

Asiakas voi myös käyttää näitä tietoja ottaakseen sinuun yhteyttä ja kutsuakseen sinut osallistumaan muihin asiakkaan toteuttamiin kyselyihin. Emme kerää tai tallenna mitään teknisiä tietoja laitteestasi (IP-osoite, Internet-palveluntarjoaja jne.).

Käyttäjien sähköpostiosoitteita ei myydä tai jaeta, ja niitä käytetään vain kutsujen lähettämiseen myynninedistämis- tai kanta-asiakaskyselyihin.

Kaikissa lähettämissämme sähköpostiviesteissä on peruutuslinkki.

Henkilötietojesi suojaaminen ja tallentaminen


Andromeda Smart Softwares on ranskalainen yritys, ja henkilötietojasi siirretään muille Andromeda Smart Softwares -yritysryhmän jäsenille sekä luotetuille yhteistyökumppaneillemme ja palveluntarjoajillemme, jotka sijaitsevat muualla kuin asuinmaassasi. Huomaa, että muiden maiden lait voivat poiketa asuinmaassasi sovellettavista laeista.

Jos asut ETA-alueella, Andromeda Smart Softwares on ottanut käyttöön asianmukaiset suojatoimet tietojesi ja oikeuksiesi suojaamiseksi noudattaakseen yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR), mukaan lukien vakiomuotoiset tietosuojalausekkeet henkilötietojen siirtämiseksi kolmansille osapuolille EU:n ulkopuolisista maista, kuten Euroopan komissio on määrännyt.

Jos henkilötietoja siirretään yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliseen maahan tai alueelle, otamme käyttöön riittävät suojatoimet sen varmistamiseksi, että siirto tapahtuu EU:n tietosuojalainsäädännön kannalta laillisella menetelmällä ja että se on turvallinen.

Toteutamme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi sekä niiden siirron aikana että niiden vastaanottamisen jälkeen. Tietoturvamenettelymme noudattavat yleisesti hyväksyttyjä henkilötietojen suojaamiseen käytettäviä standardeja.

Henkilöstömme on velvollinen noudattamaan luottamuksellisuutta, turvallisuutta ja yksityisyyttä koskevia käytäntöjämme ja menettelyjämme.

Tilitietosi ja henkilökohtaiset tietosi on suojattu salasanalla, jotta vain sinä ja vain sinulla on pääsy tietoihin. Henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi suosittelemme, ettet paljasta salasanaasi kenellekään. Muista myös kirjautua ulos Panels-tililtäsi ja sulkea selainikkuna, kun olet lopettanut vierailun sivustollamme. Näin varmistetaan, että muut eivät pääse käsiksi henkilötietoihisi ja kirjeenvaihtoosi, jos jaat tietokoneen jonkun toisen kanssa tai jos käytät tietokonetta julkisessa paikassa, kuten kirjastossa tai internetkahvilassa. Vaihda salasanasi säännöllisesti.

Evästeiden käyttö


Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ja jotka antavat sinulle numeerisen käyttäjätunnuksen ja tallentavat tiettyjä tietoja verkkonavigoinnistasi. Niitä käytetään helpottamaan käyttäjien navigointia verkkosivustoilla ja tiettyjen toimintojen suorittamista. Verkkosivusto lähettää tietoja selaimelle, joka luo tekstitiedoston käyttäjän tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Aina kun käyttäjä palaa samalle verkkosivustolle, selain hakee tämän tiedoston ja lähettää sen verkkosivuston palvelimelle.

Käytämme käyttäytymisen seurantaan valinnaisia evästeitä tai ohjelmistosovelluksia, mutta vain jos olet antanut suostumuksesi niiden käyttöön.

Kuten useimmissa verkkokyselyissä, keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti ja tallennamme ne kyselytiedostoihin. Näihin tietoihin voi sisältyä esimerkiksi seuraavia tietoja: IP-osoitteet (Internet Protocol), käytetyn selaimen tyyppi, Internet-palveluntarjoaja ("ISP"), viittaavat tai poistumissivut, käytetty käyttöjärjestelmä sekä päivämäärä ja kellonaika, jolloin käyttäjä vieraili sivustolla.

Käytämme näitä automaattisesti kerättyjä tietoja esimerkiksi selaimen käytön trendien analysointiin ja sivuston hallinnointiin, mukaan lukien kyselyn räätälöinti selaintyypin mukaan. Voimme myös käyttää IP-osoitettasi tarkistaaksemme, onko kyseisestä IP-osoitteesta osallistuttu useaan kyselyyn, ja suojautuaksemme vilpilliseltä käytökseltä.

Voissy jakaa evästeet kolmeen luokkaan:

evästeet, joita tarvitaan paneelisivuston käyttämiseen;
evästeet turvallisuussyistä;
evästeet, joita käytetään käyttäytymistutkimukseen tai mainonnan vaikutuksen mittaamiseen.

Muut linkit


Saatamme toisinaan käyttää Internet-tunnisteita (tunnetaan myös nimellä "tagit" tai toimintatunnisteet) ja ottaa ne käyttöön web-analytiikkakumppanin kautta. Nämä tunnisteet sijoitetaan sekä verkkomainoksiin, joiden avulla käyttäjät pääsevät sivustolle, että sivuston yksittäisille sivuille.

Tämän tekniikan avulla voimme arvioida kävijöiden reaktioita sivustoon ja sen toimintojen tehokkuutta (esimerkiksi sivun avauskertojen ja katsottujen tietojen määrää) sekä sivuston käyttöä käyttäjän toimesta.

Ulkopuolinen palveluntarjoaja voi kerätä tietoja Sivuston ja muiden verkkosivustojen kävijöistä näiden tunnisteiden avulla, laatia raportteja Sivuston toiminnasta voissy.com-sivustolle ja tarjota muita Sivuston ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja.

Emme ole vastuussa muiden liitännäissivustojen tietosuojakäytännöistä. Kehotamme käyttäjiämme lukemaan kaikkien henkilökohtaisia tietoja keräävien verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen tietojen lähettämistä.

Oikeus tutustua tietoihin, oikaista niitä ja vastustaa niitä


Tähän tietosuojaselosteeseen ja sivuston käyttöön sovelletaan ja sitä tulkitaan Ranskan lakeja ja erityisesti 6. tammikuuta 1978 annettua lakia nro 78-17 tietojenkäsittelystä, tiedostoista ja vapauksista. Lainvalintasi ei vaikuta oikeuksiisi kuluttajana asuinpaikkasi lainsäädännön mukaisesti. Jos olet kuluttaja, sinä ja me suostumme Ranskan tuomioistuinten ei-yksinomaiseen tuomiovaltaan, mikä tarkoittaa, että voit nostaa tähän selosteeseen liittyvän kanteen Ranskassa tai siinä EU-maassa, jossa asut. Jos olet ammatinharjoittaja, kaikki meitä vastaan nostetut kanteet on nostettava ranskalaisessa tuomioistuimessa.

Jos haluat päästä käsiksi itseäsi koskeviin henkilötietoihin, muuttaa niitä tai poistaa ne, käytettävissäsi on toimintoja asiakasalueellasi, tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai kirjallisesti. Tässä tapauksessa käyttäjän on ilmoitettava henkilötiedot, joita hän haluaa Voissyn korjaavan, päivittävän tai poistavan, ja yksilöitävä itsensä tarkasti kopiolla henkilöllisyystodistuksesta (henkilökortti tai passi).

Henkilötietojen suojaaminen ja tallentaminen



  • Tekninen : Teknisiä tietoja säilytetään niin kauan kuin se on ehdottoman välttämätöntä aiotun tarkoituksen saavuttamiseksi.

  • Henkilöstö : Käsiteltäviä henkilötietoja ei saa säilyttää pidempään kuin on tarpeen sopimuksen tekohetkellä määriteltyjen velvoitteiden täyttämiseksi tai sopimussuhteen ennalta määritellyn keston ajan.

  • Tilin poistaminen : Käyttäjällä on mahdollisuus poistaa tilinsä milloin tahansa jäsentilassa olevan tilin poistovalikon kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tietojen poistamiseksi on otettu käyttöön keinoja, joiden avulla tiedot voidaan poistaa tehokkaasti, kun käyttäjätili poistetaan.

  • Poistaminen 3 vuoden toimettomuuden jälkeen : Jos et ole kirjautunut sivustolle kolmeen vuoteen, saat turvallisuussyistä sähköpostiviestin, jossa sinua kehotetaan kirjautumaan sisään mahdollisimman pian, sillä muuten tietosi poistetaan tietokannoistamme.


Suhtaudumme vastuuseemme henkilötietojesi suojaamisesta erittäin vakavasti. Toteutamme kohtuulliset tekniset ja organisatoriset varotoimet estääkseen henkilötietojesi katoamisen, väärinkäytön tai muuttamisen.

Säilytämme kaikki antamasi henkilötiedot suojatuilla (salasanalla ja palomuurilla suojatuilla) palvelimillamme. Henkilötietoja käsitellessämme ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin suojellaksemme niitä katoamiselta, väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muuttamiselta tai tuhoamiselta.

Olet vastuussa verkkosivustolle pääsyssä käyttämäsi salasanan luottamuksellisuudesta; emme kysy sinulta salasanaasi (paitsi silloin, kun kirjaudut verkkosivustolle).

Digitaalitalouden luottamusta koskevan lain säännösten mukaisesti Voissy sitoutuu olemaan säilyttämättä tietoja nimellisessä muodossa CNIL:lle annetussa ilmoituksessa määritellyn ajanjakson jälkeen.

Muutokset tietosuojakäytäntöön


Voissy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja ja ilmoituksia. Ilmoitamme sinulle kaikista tietosuojakäytännön muutoksista tai päivityksistä sähköpostitse tai kun kirjaudut sisään muutoksen jälkeen.

Yhteystiedot koskien tietosuojakäytäntöä


Tietosuojavastaava


Varmistaakseen tietosuojaan liittyvien sitoumustensa asianmukaisen soveltamisen Andromeda Smart Softwares on nimittänyt tietosuojavastaavan, joka on tärkein yhteyshenkilö näissä asioissa. Tietosuojavastaava varmistaa, että tietosuojavaatimukset otetaan huomioon, tukemalla henkilötietojen käsittelyn toteuttamista, lisäämällä tietoisuutta sisäisten tiimien keskuudessa ja valvomalla rekisteröityjen oikeuksien käyttämistä koskevien pyyntöjen käsittelyä. Tietosuojavastaavaa voidaan pyytää myös käyttäjien kanssa käytävässä tietojenvaihdossa (neuvontavelvollisuus, tietojenvaihto käyttäjän tietosuojavastaavan kanssa jne.).

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita yksityisyydestäsi tai Andromeda Smart Softwaresin tietosuojakäytännöistä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme:

  • Tietosuojavastaavan nimi: Karim Temal (teknologiajohtaja ja tietoturvan ja tietosuojan asiantuntija sekä mobiilisovellusten kehittäjä)

  • Sähköpostiosoite: karim.temal@voissy.com

  • Postiosoite: Andromeda Smart Softwares, Privacy Office, 7 Rue Pierre Guiral, Marseille, 13003. Ranska.






  • Postiosoite: SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Ranska.

  • Email : contact@voissy.com