Keitä me olemme?

Voissy on kaikenikäisten ja -ammattilaisten internetin käyttäjien yhteisö. Voissyn jäsenet pyrkivät saamaan äänensä kuuluviin ja ilmaisemaan itseään osallistumalla maksullisiin kyselyihin. Voissy-paneelin jäsenet voivat jakaa ajatuksiaan kaikista heitä kiinnostavista aiheista ja ansaita rahaa.

Monet tuotemerkit, yritykset ja organisaatiot eri puolilla maailmaa kysyvät jatkuvasti kaltaistesi ihmisten mielipiteitä, jotta ne voivat muokata kehittämiään tuotteita ja niiden markkinointia. He luottavat siihen, että vastaat verkkokyselyihin, jotta he saavat luotettavaa tietoa, jonka avulla he voivat vastata paremmin odotuksiisi.

Tavoitteenamme on tuoda esiin yhteisön jäsenten ääni, painopisteet ja ajatukset, jotta maailman johtajat saavat tietoa, kun he aloittavat maailman uuden kehitysohjelman laatimisprosessin.

Miten se toimii?

Liity Voissy-yhteisöön

Jos haluat saada äänesi kuuluviin ja parantaa maailmaasi, liity yhteisöömme. Sinulla on mahdollisuus ilmaista itseäsi ja kertoa mielipiteesi eri tuotteista ja palveluista täyttämällä kyselyitä, ja sinut palkitaan. Voissyn jäsenyys on maksuton ja sitoumukseton, ja sen voi peruuttaa milloin tahansa. Kaikkia jäsenten antamia tietoja käsitellään tietosuojalain tiukkojen sääntöjen mukaisesti. Tarjoamme sinulle 300 pistettä rekisteröitymisen yhteydessä.

Kyselyihin vastaaminen

Rekisteröitymällä yhteisöömme saat pääsyn Voissyn tarjoamiin maksullisiin kyselyihin joko suoraan kirjautumalla jäsenalueellesi tai sähköpostitse lähetetyn kutsun kautta. Voit osallistua milloin haluat ja nimettömänä. Täyttämällä profiilikyselyt sinulla on paremmat mahdollisuudet tulla valituksi osallistumaan sinulle sopiviin kyselyihin ja vastaamaan niihin täydellisesti, ja sinulla on myös paremmat mahdollisuudet muuttaa ja parantaa sinulle tärkeitä tuotteita ja palveluita. Voissy antaa sinulle mahdollisuuden ansaita palkintoja panoksestasi. Kyselyt ovat avoimia kaikille iästä, sosiaalisesta taustasta ja taidoista riippumatta.

Palkintojen saaminen

Koska aikasi ja mielipiteesi ovat arvokkaita, sinut palkitaan jokaisesta kyselyyn vastaamisesta. Saat palkintoja pisteiden muodossa. Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit muuntaa ne seuraavasti käteisenä PayPalin kautta, Amazonin lahjakortteja ja muita hienoja palkintoja. Mitä enemmän osallistut, sitä enemmän voitat.

Sano mielipiteesi! Jaa näkökulmasi!