Hvem er vi?

Voissy er et fællesskab af internetbrugere i alle aldre og med alle erhverv. Voissy-medlemmer søger at gøre deres stemme hørt og udtrykke sig ved at deltage i betalte undersøgelser. Voissy-panelet giver medlemmerne mulighed for at dele deres tanker om alle de områder, der interesserer dem, og tjene penge.

Mange mærker, virksomheder og organisationer rundt om i verden søger konstant udtalelser fra folk som dig for at forme de produkter, de udvikler, og hvordan de markedsfører dem. De er afhængige af, at du svarer på onlineundersøgelser for at give dem pålidelige oplysninger, så de bedre kan opfylde dine forventninger.

Vores mål er at indfange vores fællesskabsmedlemmers stemmer, prioriteter og idéer, så verdens ledere kan få oplysninger, når de begynder processen med at fastlægge den nye udviklingsdagsorden for verden.

Sådan fungerer det ?

Bliv medlem af Voissy-fællesskabet

Hvis du ønsker at styrke din stemme og forbedre din verden, skal du være med i vores fællesskab. Du vil få mulighed for at udtrykke dig og dele din mening om forskellige produkter og tjenester ved at udfylde undersøgelser, og du vil blive belønnet. Medlemskab af Voissy er gratis og uforpligtende og kan opsiges når som helst. Alle oplysninger fra medlemmerne behandles i overensstemmelse med de strenge regler i databeskyttelsesloven. Vi tilbyder dig 300 point ved registrering.

Besvarelse af undersøgelser

Ved at registrere dig i vores fællesskab får du adgang til de betalte undersøgelser, som Voissy tilbyder, enten direkte ved at logge ind på dit medlemsområde eller via en invitation, der sendes via e-mail. Du kan deltage når du vil og anonymt. Ved at udfylde dine profilundersøgelser har du større chance for at blive udvalgt til at deltage i undersøgelser, der passer til dig, og for at besvare dem fuldt ud, og du får også mulighed for at omdanne og forbedre de produkter og tjenester, der betyder noget for dig. For dit bidrag giver Voissy dig mulighed for at få belønninger. Undersøgelser er åbne for alle, uanset alder, social baggrund og færdigheder.

Få belønninger

Fordi din tid og din mening er værdifulde, bliver du belønnet, hver gang du udfylder en undersøgelse. Du vil blive belønnet i form af point. Når du har samlet nok point, kan du konvertere dem til i kontanter via PayPal, gavekort fra Amazon og andre fantastiske belønninger. Jo mere du deltager, jo mere vinder du.

Giv din mening til kende! Del dine synspunkter!