Wie zijn wij?

Voissy is een gemeenschap van internetgebruikers van alle leeftijden en beroepen. De leden van Voissy willen hun stem laten horen en zich uiten door deel te nemen aan betaalde enquêtes. Het Voissy Panel stelt zijn leden in staat hun indrukken te delen over alle sectoren die hen interesseren en geld te verdienen.

Veel merken, bedrijven en organisaties over de hele wereld vragen voortdurend naar de mening van mensen zoals jij om de producten die ze ontwikkelen en de manier waarop ze die op de markt brengen vorm te geven. Zij vertrouwen erop dat u reageert op online enquêtes om hen te voorzien van betrouwbare informatie om beter aan uw verwachtingen te voldoen.

Wij streven ernaar de stemmen, prioriteiten en ideeën van de leden van onze gemeenschap vast te leggen, zodat de wereldleiders kunnen worden geïnformeerd wanneer zij beginnen met het vaststellen van de nieuwe ontwikkelingsagenda voor de wereld.

Hoe werkt het?

Word lid van de Voissy gemeenschap

Als je je stem wilt laten horen en je wereld wilt verbeteren, sluit je dan aan bij onze gemeenschap. U krijgt de kans om uw mening te geven over verschillende producten en diensten door enquêtes in te vullen en u wordt beloond. Het lidmaatschap van Voissy is gratis en vrijblijvend en kan te allen tijde worden opgezegd. Alle door de leden verstrekte informatie wordt verwerkt volgens de strikte regels van de wet op de gegevensbescherming. Wij bieden u 300 punten aan bij inschrijving.

Reageren op enquêtes

Door u in te schrijven bij onze community krijgt u toegang tot de betaalde enquêtes die Voissy aanbiedt, hetzij rechtstreeks door in te loggen op uw ledenruimte, hetzij via een uitnodiging die u per e-mail ontvangt. U kunt deelnemen wanneer u wilt en anoniem. Door uw profielonderzoeken in te vullen, hebt u meer kans om geselecteerd te worden om deel te nemen aan onderzoeken die bij u passen en om ze volledig te beantwoorden. Voor uw bijdrage geeft Voissy u de mogelijkheid om beloningen te verdienen. Enquêtes staan open voor iedereen, ongeacht leeftijd, sociale achtergrond en vaardigheden.

Beloningen krijgen

Omdat uw tijd en mening waardevol zijn, wordt u beloond voor elke keer dat u een enquête invult. U krijgt beloningen in de vorm van punten. Zodra u genoeg punten hebt verzameld, kunt u ze omzetten in contant geld via PayPal, Amazon-cadeaubonnen en andere geweldige beloningen. Hoe meer u deelneemt, hoe meer u verdient.

Zeg het maar! Deel uw perspectieven!