Kik vagyunk mi?

A Voissy minden korosztályból és szakmából származó internetezők közössége. A Voissy-tagok a fizetett felmérésekben való részvétellel igyekeznek hallatni a hangjukat és kifejezni magukat. A Voissy Panel lehetővé teszi tagjai számára, hogy megosszák benyomásaikat az őket érdeklő ágazatokról, és pénzt keressenek.

Világszerte számos márka, vállalat és szervezet folyamatosan kikéri az Önhöz hasonló emberek véleményét, hogy alakítsák az általuk kifejlesztett termékeket és azok forgalmazását. Számítanak arra, hogy Ön válaszol az online felmérésekre, hogy megbízható információkat kapjanak, és így jobban megfelelhessenek az Ön elvárásainak.

Célunk, hogy megragadjuk közösségünk tagjainak hangját, prioritásait és elképzeléseit, hogy a világ vezetői tájékozódhassanak, amikor megkezdik a világ új fejlesztési menetrendjének meghatározását.

Hogyan működik?

Csatlakozzon a Voissy közösséghez

Ha szeretnéd megerősíteni a hangodat és javítani a világodat, csatlakozz a közösségünkhöz. Lehetősége lesz arra, hogy kifejezze magát, és megossza véleményét a különböző termékekről és szolgáltatásokról a felmérések kitöltésével, és ezért jutalomban részesül. A Voissy tagság ingyenes és kötelezettség nélküli, és bármikor felmondható. A tagok által megadott összes információt az adatvédelmi törvény szigorú szabályai szerint kezeljük. Regisztrációkor 300 pontot ajánlunk fel.

Felmérésekre való válaszadás

A közösségünkbe való regisztrációval hozzáférést kap a Voissy által kínált fizetett felmérésekhez, akár közvetlenül a tagsági területére való bejelentkezéssel, akár egy e-mailben küldött meghívón keresztül. Bármikor és névtelenül részt vehetsz. Ha kitölti a profilját, nagyobb esélye lesz arra, hogy kiválasztják az Ön számára megfelelő felmérésekben való részvételre, és hogy teljes körűen válaszoljon rájuk, valamint arra is, hogy az Ön számára fontos termékeket és szolgáltatásokat átalakítsa és javítsa. A Voissy lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a hozzájárulásáért jutalmakat kapjon. A felmérések mindenki számára nyitottak, kortól, társadalmi háttértől és készségektől függetlenül.

Jutalmak megszerzése

Mivel az Ön ideje és véleménye értékes, minden egyes felmérés kitöltéséért jutalomban részesül. A jutalmakat pontok formájában kapja meg. Ha elég pontot gyűjtöttél, átválthatod őket készpénzben PayPal-on keresztül, Amazon ajándékutalványokban és más nagyszerű jutalmakban. Minél többet veszel részt, annál többet nyersz.

Mondja el a véleményét! Oszd meg a nézőpontjaidat!