Vilka är vi?

Voissy är en gemenskap av Internetanvändare i alla åldrar och yrken. Voissys medlemmar vill göra sina röster hörda och uttrycka sig genom att delta i betalda undersökningar. Voissy-panelen ger medlemmarna möjlighet att dela med sig av sina tankar om alla områden som intresserar dem och tjäna pengar.

Många varumärken, företag och organisationer runt om i världen söker ständigt efter åsikter från människor som du för att utforma de produkter de utvecklar och hur de marknadsför dem. De är beroende av att du svarar på onlineundersökningar för att få tillförlitlig information så att de bättre kan uppfylla dina förväntningar.

Vårt mål är att fånga upp rösterna, prioriteringarna och idéerna från våra samhällsmedlemmar, så att världsledarna kan få information när de påbörjar arbetet med att fastställa den nya utvecklingsagendan för världen..

Hur fungerar det?

Gå med i Voissy-communityt

Om du vill stärka din röst och förbättra din värld, gå med i vår gemenskap. Du får möjlighet att uttrycka dig och dela med dig av dina åsikter om olika produkter och tjänster genom att fylla i enkäter och du kommer att bli belönad. Medlemskapet i Voissy är gratis och utan förpliktelser och kan sägas upp när som helst. All information som medlemmarna lämnar behandlas i enlighet med de strikta reglerna i dataskyddslagen. Vi erbjuder dig 300 poäng vid registrering.

Svara på undersökningar

Genom att registrera dig i vår community får du tillgång till de betalda undersökningar som Voissy erbjuder, antingen direkt genom att logga in på ditt medlemsområde eller via en inbjudan som skickas via e-post. Du kan delta när du vill och anonymt. Genom att fylla i dina profilundersökningar har du större chans att bli utvald att delta i undersökningar som passar dig och att besvara dem fullständigt, och du får också möjlighet att förändra och förbättra de produkter och tjänster som är viktiga för dig. Voissy ger dig möjlighet att få belöningar för ditt bidrag. Undersökningar är öppna för alla, oavsett ålder, social bakgrund och färdigheter.

Att få belöningar

Eftersom din tid och dina åsikter är värdefulla, kommer du att belönas för varje gång du fyller i en enkät. Du får belöningar i form av poäng. När du har samlat tillräckligt med poäng kan du omvandla dem till kontanter som betalas ut via PayPal, presentkort från Amazon och andra fantastiska belöningar. Ju mer du deltar, desto mer tjänar du.

Säg ditt! Dela med dig av dina perspektiv!