Кои сме ние?

Voissy е общност от интернет потребители от всички възрасти и професии. Членовете на Voissy се стремят да изкажат мнението си и да го изразят, като участват в платени проучвания. Панелът Voissy позволява на своите членове да споделят впечатленията си за всички сектори, които ги интересуват, и да печелят пари.

Много марки, компании и организации по света непрекъснато търсят мнението на хора като вас, за да оформят продуктите, които разработват, и начина, по който ги предлагат на пазара. Те разчитат на вашите отговори на онлайн проучвания, за да им предоставят надеждна информация, така че да могат по-добре да отговорят на вашите очаквания.

Стремим се да уловим гласа, приоритетите и прозренията на членовете на нашата общност, така че да се знае, че световните лидери участват в процеса на определяне на новата програма за развитие на света.

Как работим?

Присъединете се към общността на Voissy

Искате да дадете сила на словото си и да подобрите света си, присъединете се към нашата общност. Ще имате възможност да изразите себе си и да споделите мнението си за различни продукти и услуги, като попълвате анкети, когато пожелаете и анонимно, и ще бъдете възнаградени. Вашето членство във Voissy е безплатно и необвързващо и можете да го прекратите по всяко време. Цялата информация, предоставена от членовете, се обработва в съответствие със строгите правила на закона за защита на данните. При регистрацията ви предлагаме 300 точки.

Провеждане на проучвания

Абонирайки се за нашата общност, вие получавате достъп до платените проучвания, предлагани във Voissy, директно чрез влизане в зоната ви за членове или чрез покана, изпратена по имейл. Можете да участвате анонимно, когато пожелаете. Като попълните профила си, ще имате по-голяма вероятност да бъдете избрани да участвате и да отговаряте на подходящи за вас проучвания. Освен това ще имате възможност да променяте и подобрявате продуктите и услугите, които са важни за вас. За вашия принос Voissy ви дава възможност да печелите награди.

Получаване на възнаграждение

Тъй като времето и мнението ви са ценни, ще бъдете възнаграждавани всеки път, когато отговорите напълно на дадено проучване. Ще получавате награди под формата на точки. След като натрупате достатъчно точки, можете да ги превърнете в пари чрез PayPal, карти за подаръци от Amazon и други страхотни награди. Колкото повече участвате, толкова повече печелите.

Говорете открито! Споделете прозренията си!