Cine suntem ?

Voissy este o comunitate de utilizatori de internet de toate vârstele și profesiile. Membrii Voissy caută să se facă auziți și să se exprime prin participarea la sondaje plătite. Panoul Voissy le permite membrilor săi să își împărtășească impresiile despre toate sectoarele care îi interesează și să câștige bani.

Multe mărci, companii și organizații din întreaga lume caută în mod constant opiniile unor persoane ca dumneavoastră pentru a modela produsele pe care le dezvoltă și modul în care le comercializează. Aceștia se bazează pe faptul că răspundeți la sondajele online pentru a le furniza informații fiabile care să le permită să vă satisfacă mai bine așteptările.

Scopul nostru este de a surprinde vocile, prioritățile și ideile membrilor comunității noastre, astfel încât liderii mondiali să poată fi informați în momentul în care încep procesul de stabilire a noii agende de dezvoltare pentru întreaga lume.

Cum funcționează ?

Alătură-te comunității Voissy

Dacă doriți să vă dați voce și să vă îmbunătățiți lumea, alăturați-vă comunității noastre. Veți avea ocazia să vă exprimați și să vă împărtășiți opiniile cu privire la diferite produse și servicii prin completarea unor sondaje și veți fi recompensat. Calitatea de membru al Voissy este gratuită și fără obligații și poate fi anulată în orice moment. Toate informațiile furnizate de membri sunt prelucrate în conformitate cu normele stricte ale Legii privind protecția datelor. Vă oferim 300 de puncte la înregistrare.

Răspunsul la sondaje

Înregistrându-vă în comunitatea noastră, veți avea acces la sondajele plătite oferite de Voissy, fie direct prin conectarea în zona dvs. de membru, fie prin intermediul unei invitații trimise prin e-mail. Puteți participa oricând doriți și în mod anonim. Completând sondajele de profil, veți avea mai multe șanse de a fi selectat pentru a participa la sondajele care vi se potrivesc și de a răspunde complet la acestea, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a transforma și îmbunătăți produsele și serviciile care vă interesează. Pentru contribuția dumneavoastră, Voissy vă oferă posibilitatea de a câștiga recompense. Sondajele sunt deschise tuturor, indiferent de vârstă, mediu social și aptitudini.

Obținerea de recompense

Pentru că timpul și părerea ta sunt valoroase, vei fi recompensat de fiecare dată când completezi un sondaj. Veți primi recompense sub formă de puncte. Odată ce ați acumulat suficiente puncte, le puteți converti în în numerar prin PayPal, vouchere cadou Amazon și alte recompense extraordinare. Cu cât participi mai mult, cu atât câștigi mai mult.

Spuneți-vă părerea! Împărtășiți perspectivele voastre!