Hvem er vi?

Voissy er et fellesskap av internettbrukere i alle aldre og yrker. Voissy-medlemmer søker å bli hørt og uttrykke seg ved å delta i betalte undersøkelser. Voissy-panelet gjør det mulig for medlemmene å dele sine tanker om alle områder som interesserer dem og tjene penger.

Mange varemerker, selskaper og organisasjoner over hele verden søker kontinuerlig meninger fra folk som deg for å forme produktene de utvikler og hvordan de markedsfører dem. De er avhengige av at du svarer på nettundersøkelser for å gi dem pålitelig informasjon slik at de bedre kan oppfylle dine forventninger.

Vi tar sikte på å fange opp samfunnsmedlemmenes stemmer, prioriteringer og ideer, slik at verdens ledere kan bli informert når de begynner prosessen med å sette den nye utviklingsagendaen for verden.

Hvordan fungerer det?

Bli med i Voissy-fellesskapet

Hvis du vil styrke din stemme og forbedre verden, kan du bli med i fellesskapet vårt. Du vil få muligheten til å uttrykke deg og dele dine meninger om ulike produkter og tjenester ved å fylle ut spørreundersøkelser, og du vil bli belønnet. Medlemskapet i Voissy er gratis og uforpliktende og kan sies opp når som helst. All informasjon fra medlemmene behandles i samsvar med de strenge reglene i personvernloven. Vi tilbyr deg 300 poeng ved registrering.

Svar på spørreundersøkelser

Ved å registrere deg i samfunnet vårt får du tilgang til de betalte undersøkelsene som tilbys av Voissy, enten direkte ved å logge inn på medlemsområdet ditt eller via en invitasjon sendt via e-post. Du kan delta når du vil og anonymt. Ved å fylle ut profilundersøkelsene dine vil du ha større sjanse for å bli valgt ut til å delta i undersøkelser som passer deg, og ved å besvare dem fullstendig, vil du også få mulighet til å endre og forbedre produktene og tjenestene som betyr noe for deg. For ditt bidrag gir Voissy deg muligheten til å tjene belønninger. Undersøkelsene er åpne for alle, uavhengig av alder, sosial bakgrunn og ferdigheter.

Få belønninger

Fordi din tid og mening er verdifull, vil du bli belønnet for hver gang du fullfører en undersøkelse. Du vil motta belønninger i form av poeng. Når du har samlet nok poeng, kan du konvertere dem til i kontanter via PayPal, Amazon-gavekort og andre flotte belønninger. Jo mer du deltar, jo mer vinner du.

Si din mening! Del dine perspektiver!