Kdo smo?

Voissy je skupnost uporabnikov interneta vseh starosti in poklicev. Člani Voissy si prizadevajo, da bi se njihov glas slišal in da bi se izrazili s sodelovanjem v plačljivih anketah. Panel Voissy svojim članom omogoča, da delijo svoje misli o vseh področjih, ki jih zanimajo, in zaslužijo denar.

Številne blagovne znamke, podjetja in organizacije po vsem svetu nenehno iščejo mnenja ljudi, kot ste vi, da bi oblikovali izdelke, ki jih razvijajo, in način njihovega trženja. Zanašajo se na to, da se boste odzvali na spletne ankete in jim tako zagotovili zanesljive informacije, s katerimi lahko bolje izpolnijo vaša pričakovanja.

Naš cilj je zajeti glasove, prednostne naloge in zamisli članov naše skupnosti, da bi se svetovni voditelji lahko informirali, ko bodo začeli postopek določanja nove razvojne agende za svet.

Kako deluje?

Pridružite se skupnosti Voissy

Če želite okrepiti svoj glas in izboljšati svoj svet, se pridružite naši skupnosti. Z izpolnjevanjem anket boste lahko izrazili svoje mnenje o različnih izdelkih in storitvah, za kar boste nagrajeni. Članstvo v skupnosti Voissy je brezplačno in neobvezujoče ter ga lahko kadar koli prekličete. Vsi podatki, ki jih posredujejo člani, se obdelujejo v skladu s strogimi pravili zakona o varstvu podatkov. Ob registraciji vam ponujamo 300 točk.

Odzivanje na ankete

Z registracijo v naši skupnosti pridobite dostop do plačanih anket, ki jih ponuja Voissy, in sicer neposredno s prijavo v člansko območje ali z vabilom, poslanim po e-pošti. Sodelujete lahko kadar koli želite in anonimno. Z izpolnjevanjem anket v svojem profilu boste imeli več možnosti, da boste izbrani za sodelovanje v anketah, ki vam ustrezajo, in da boste nanje v celoti odgovorili, prav tako boste imeli možnost preoblikovati in izboljšati izdelke in storitve, ki so za vas pomembni. Za vaš prispevek vam Voissy omogoča, da si prislužite nagrade. Ankete so na voljo vsem, ne glede na starost, družbeno ozadje in znanje.

Pridobivanje nagrad

Ker sta vaš čas in mnenje dragocena, boste za vsako izpolnitev ankete nagrajeni. Nagrade boste prejeli v obliki točk. Ko zberete dovolj točk, jih lahko pretvorite v en argent plačano prek PayPala, Amazonovih darilnih bonov in drugih odličnih nagrad. Več ko sodeluješ, več dobiš.

Povejte svoje mnenje! Delite svoje poglede!