PRIVAATSUSE POLIITIKA


Viimati uuendatud: 05/01/2022


Meie kohustus


Me austame Voissy.com kasutajate privaatsust, olgu nad siis liikmed või külastajad, ja oleme pühendunud nende isikuandmete kaitsmisele. Käesolevas privaatsusavalduses kirjeldatakse, kuidas me kogume ja kasutame Voissy.com-i kasutajate poolt liikmeteks saamisel ja uuringutes osalemisel esitatud isikuandmeid ning mida me nende isikuandmetega teeme. Samuti selgitame kõiki kasutajate privaatsusõigusi ja seda, kuidas saab nende kaitsmiseks seadusi rakendada.

Märkides selleks ette nähtud kastid, annate nõusoleku oma isikuandmete töötlemiseks käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud viisil ja selles sätestatud konkreetsetel eesmärkidel.

Kogutud isikuandmete haldamine


Kui liitute meie paneeliga, sõlmime teiega lepingu, mille suhtes kohaldatakse nii käesolevat privaatsuspoliitikat kui ka meie kasutustingimusi. Selleks, et seda lepingut täita, kutsudes teid asjakohastesse uuringutesse, peame koguma, töötlema ja profileerima värbamise käigus nõutud teavet või teavet, mida saate seejärel oma profiili lisada. See teave on vajalik ka selleks, et saata teile preemiaid ja võtta teiega ühendust seoses võimalike päringutega.

Andmete kasutamine


Pärast registreerimist palutakse teil täita muud teavet teie huvide ja tarbimisharjumuste kohta.

Samuti kogume teavet, kui täidate vabatahtlikult uuringuid, milles me teid osalema kutsume. Demograafilised, kaubanduslikud, ametialased ja isiklikud andmed ning teie arvamus sotsiaalsete küsimuste, ettevõtete ja kaubamärkide kohta.

Nende andmete kogumine on kasulik, kuid mitte kohustuslik, et võimaldada teile juurdepääsu meie teenustele. Kui te siiski seda teavet ei esita, ei pruugi teil olla võimalik pääseda teatud uuringutele ja/või teile võidakse pakkuda uuringuid, mis ei vasta päris täpselt teie profiilile.

Me tagame, et nende isikuandmete salvestamine ja kasutamine on kooskõlas kehtivate eraelu puutumatuse kaitset käsitlevate seadustega.

Kokkuvõttes kasutame teie isikuandmeid selleks, et:

  • Jälgida kõiki kasutajaid
  • Saadame teile kutseid meie tasulistes uuringutes osalemiseks
  • Saadab teile uuringuid, mis vastavad teie profiilile
  • Statistiliste andmete koostamine ja analüüsimine pärast uuringut
  • Vastata teie päringutele meie tehnilise toe kaudu
  • hoida teid kursis meie veebilehe ja teenuste uudiste ja parandustega
  • Looge anonüümseid statistilisi profiile saidi liikmete kohta kasutajate esitatud teabe põhjal.

Kõik Voissy veebisaidi siseküsitlustes, näiteks rikastamisprofiilides kogutud vastused edastatakse meie klientidele konkreetsete uuringute jaoks. Vastused saadetakse koondatud kujul.

Me ei edasta teie andmeid kunagi ilma teie nõusolekuta või ilma garantiita, et neid kasutatakse ainult näidatud tingimustel.

Klient võib seda teavet kasutada ka selleks, et teiega ühendust võtta, et kutsuda teid osalema teistes tema poolt läbiviidavates küsitlustes. Me ei kogu ega salvesta teie seadme tehnilisi andmeid (IP-aadress, internetiteenuse pakkuja jne).

Kasutajate e-posti aadresse ei müüda ega jagata; neid kasutatakse ainult kampaaniate või püsikliendiküsitluste kutse-e-kirjade saatmiseks.

Kõik meie poolt saadetud e-kirjad sisaldavad tellimuse tühistamise linki.

Teie isikuandmete kaitse ja säilitamine


Andromeda Smart Softwares on Prantsuse ettevõte ja teie isikuandmeid edastatakse teistele Andromeda Smart Softwares kontserni liikmetele ning meie usaldusväärsetele partneritele ja teenusepakkujatele, kes asuvad teistes riikides kui see, kus te elate. Pange tähele, et teiste riikide seadused võivad erineda teie elukohariigis kehtivatest seadustest.

Kui te elate EMPs, on Andromeda Smart Tarkvarad kehtestanud teie andmete ja õiguste kaitsmiseks piisavad kaitsemeetmed, sealhulgas standardsed andmekaitseklauslid isikuandmete edastamiseks kolmandatele isikutele kolmandatest riikidest, nagu Euroopa Komisjon on määranud, et järgida üldist andmekaitsemäärust (GDPR).

Isikuandmete puhul, mille suhtes kohaldatakse isikuandmete kaitse üldmäärust ja mida edastatakse Euroopa Majanduspiirkonnast (EMP) väljapoole jäävasse riiki või territooriumile, kehtestame piisavad kaitsemeetmed, et tagada, et edastamine toimub ELi andmekaitseseaduse kohaselt seaduslikul viisil ja on turvaline.

Me võtame asjakohaseid tehnoloogilisi ja korralduslikke meetmeid, et kaitsta teie isikuandmeid nii edastamise ajal kui ka pärast nende kättesaamist. Meie turvamenetlused vastavad üldtunnustatud standarditele, mida kasutatakse isikuandmete kaitsmiseks.

Meie meeskond on kohustatud järgima meie privaatsus-, turva- ja konfidentsiaalsuspoliitikat ja -menetlusi.

Teie kontoteave ja isikuandmed on kaitstud parooliga, nii et teie ja ainult teil on juurdepääs teie andmetele. Teie isikuandmete turvalisuse tagamiseks soovitame teil oma salasõna mitte kellelegi avaldada. Samuti palun ärge unustage, et logite oma Panels'i kontost välja ja sulgege oma brauseriaken, kui olete meie saidi külastamise lõpetanud. Sellega tagatakse, et teised ei pääse ligi teie isikuandmetele ja kirjavahetusele, kui kasutate arvutit koos kellegi teisega või kui kasutate arvutit avalikus kohas, näiteks raamatukogus või internetikohvikus. Palun vahetage oma salasõna regulaarselt.

Küpsiste kasutamine


Küpsised on väikesed tekstifailid, mida veebisait salvestab teie arvutisse või mobiilseadmesse, mis määrab teile numbrilise kasutajatunnuse ja salvestab teatud teavet teie veebis navigeerimise kohta. Neid kasutatakse selleks, et hõlbustada kasutajatele veebisaitidel navigeerimist ja teatud funktsioonide täitmist. Veebisait saadab teavet brauserile, mis seejärel loob tekstifaili kasutaja arvutisse või mobiilseadmesse. Iga kord, kui kasutaja naaseb samale veebisaidile, otsib ja saadab brauser selle faili veebisaidi serverisse.

Käitumise jälgimiseks kasutame vabatahtlikke küpsiseid või tarkvararakendusi, kuid ainult juhul, kui olete nende kasutamisega nõustunud.

Nagu enamiku veebiküsitluste puhul, kogume me teatud teavet automaatselt ja salvestame selle küsitluse andmefailidesse. See teave võib sisaldada selliseid andmeid nagu: Interneti-protokolli aadressid (IP-aadressid), kasutatud brauseri tüüp, Interneti-teenuse pakkuja ("ISP"), viidatud või väljumislehed, kasutatud operatsioonisüsteem ning kuupäev ja kellaaeg, mil kasutaja külastas veebilehte.

Me kasutame seda automaatselt kogutud teavet näiteks brauseri kasutamise suundumuste analüüsimiseks ja saidi haldamiseks, sealhulgas küsitluskogemuse kohandamiseks vastavalt teie brauseri tüübile. Me võime kasutada ka teie IP-aadressi, et kontrollida, kas sellelt IP-aadressilt osaletakse küsitluses mitu korda, ja kaitsta teid pettuse eest.

Voissy jagab küpsised kolme kategooriasse

paneelisaidi kasutamiseks vajalikud küpsised ;
turvalisusega seotud küpsised ja
küpsised, mida kasutatakse käitumisuuringuteks või reklaami mõju mõõtmiseks.

Muud lingid


Me võime aeg-ajalt kasutada veebimajakaid (mida nimetatakse ka "märgistuseks" või tegevusmärgistuseks) ja kasutada neid spetsialiseerunud veebianalüüsipartneri kaudu. Need märgised paigutatakse nii veebireklaamidesse, mis võimaldavad internetikasutajatele juurdepääsu veebilehele, kui ka selle erinevatele lehekülgedele.

See tehnoloogia võimaldab meil hinnata külastajate reaktsioone saidile ja selle tegevuse tõhusust (näiteks lehekülje avamise ja vaadatud teabe arv), samuti selle saidi kasutamist kasutaja poolt. "Kasutaja.

Väline teenusepakkuja võib võimalusel koguda teavet Saidi ja teiste veebisaitide külastajate kohta, kasutades neid silte, koostada aruandeid Saidi tegevuse kohta Voissy.com-i jaoks ning pakkuda muid selle ja Interneti kasutamisega seotud teenuseid.

Me ei vastuta teiste seotud veebisaitide privaatsustavade eest. Soovitame meie kasutajatel lugeda iga kord enne andmete edastamist iga veebilehe, mis kogub isikuandmeid, privaatsusavaldusi.

Juurdepääsuõigus, parandamine ja vastuväited


Käesolevat privaatsusavaldust ja teiepoolset veebilehe kasutamist reguleerivad ja tõlgendavad Prantsusmaa seadused, eelkõige 6. jaanuari 1978. aasta seadus nr 78-17 andmetöötluse, failide ja vabaduste kohta. Kohaldatava õiguse valik ei mõjuta teie kui tarbija õigusi vastavalt teie elukohajärgsele õigusele. Kui te olete tarbija, nõustute teie ja meie, et allute Prantsusmaa kohtute mitte-ainuõiguslikule jurisdiktsioonile, mis tähendab, et te võite esitada käesoleva deklaratsiooniga seotud hagi Prantsusmaal või selles ELi liikmesriigis, kus te elate. Kui te olete ettevõtja, tuleb kõik meie vastu suunatud hagid esitada Prantsusmaa kohtus.

Kui soovite juurdepääsu teid puudutavatele isikuandmetele, neid muuta või kustutada, on selleks olemas funktsioonid teie kliendialas, vastasel juhul võite meiega ühendust võtta e-posti teel või kirjalikult. Sellisel juhul peab kasutaja märkima isikuandmed, mida ta soovib, et Voissy parandaks, uuendaks või kustutaks, identifitseerides end täpselt isikut tõendava dokumendi (isikutunnistuse või passi) koopiaga.

Isikuandmete kaitse ja säilitamine



  • Tehniline : Tehnilisi andmeid säilitatakse üksnes nii kaua, kui see on hädavajalik kavandatud eesmärkide saavutamiseks.

  • Isiklik : töödeldavaid isikuandmeid ei säilitata kauem, kui on vaja lepingu sõlmimisel määratletud kohustuste täitmiseks või lepingulise suhte ettemääratud kestuse jooksul.

  • Konto kustutamine : Kasutaja võib oma konto igal ajal kustutada, kasutades konto kustutamise menüüd oma liikmealal või võttes ühendust klienditoega. Andmete kustutamise vahendid on rakendatud selleks, et tagada tõhus kustutamine kohe, kui kasutajakonto on kustutatud.

  • Kustutamine pärast 3-aastast tegevusetust : Turvalisuse huvides, kui te ei ole end saidil kolme aasta jooksul autentinud, saadetakse teile e-kiri, milles kutsutakse teid võimalikult kiiresti ühendust võtma, vastasel juhul kustutatakse teie andmed meie andmebaasidest.


Me võtame väga tõsiselt oma kohustust hoida teie isikuandmeid turvaliselt. Me võtame mõistlikke tehnilisi ja korralduslikke ettevaatusabinõusid, et vältida teie isikuandmete kadumist, väärkasutamist või muutmist.

Hoiame kõiki teie esitatud isikuandmeid meie turvalistes serverites (parooliga ja tulemüüriga kaitstud). Isikuandmete töötlemisel võtame kõik mõistlikud meetmed, et kaitsta neid kadumise, väärkasutuse, volitamata juurdepääsu, avalikustamise, muutmise või hävitamise eest.

Te vastutate meie veebisaidile juurdepääsuks kasutatava salasõna konfidentsiaalsuse eest; me ei küsi teie salasõna (välja arvatud meie veebisaidile sisselogimisel).

Vastavalt digitaalmajanduse usaldust käsitleva seaduse sätetele kohustub Voissy mitte säilitama andmeid registreeritud kujul kauem kui CNILile esitatud deklaratsioonis ette nähtud aja jooksul.

Privaatsuspoliitika muutmine


Voissy jätab endale õiguse muuta tingimusi ja teateid. Me teavitame teid kõigist privaatsuspoliitikate muudatustest või uuendustest e-posti teel või siis, kui logite sisse pärast muudatuste tegemist.

Kontakt seoses privaatsuspoliitikaga


Andmekaitseametnik


Andromeda Smart Softwares on oma andmekaitsealaste kohustuste nõuetekohase rakendamise tagamiseks määranud andmekaitseametniku, kes on nende teemade suhtes volitatud esindaja. Andmekaitseametnik tagab, et andmekaitse nõudeid võetakse arvesse, toetades isikuandmete töötlemise rakendamist, suurendades sisemeeskondade teadlikkust ja teostades järelevalvet andmesubjektide õiguste kasutamise taotluste töötlemise üle. Andmekaitseametnikku saab ka kasutajatega toimuva teabevahetuse raames (nõustamiskohustus, teabevahetus andmekaitseametniku kasutajaga jne).

Kui teil on küsimusi või muresid teie privaatsuse või Andromeda Smart Softwares'i privaatsustegevuse kohta, võtke palun ühendust meie andmekaitseametnikuga:

  • Meie andmekaitseametniku nimi: Karim Temal (tehnoloogiajuht ja IT-turbe ja andmekaitse ekspert ning mobiilirakenduste arendaja).

  • E-post: karim.temal@voissy.com

  • Postiaadress: Andromeda Smart Softwares, Privacy Office, 7 Rue Pierre Guiral, Marseille, 13003. Prantsusmaa.






  • Post : SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Prantsusmaa

  • E-post : contact@voissy.com