ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Poslední aktualizace: 05/01/2024


Náš závazek


Respektujeme soukromí uživatelů Voissy.com, ať už jsou členy nebo návštěvníky, a zavazujeme se chránit jejich osobní údaje. Toto prohlášení o ochraně osobních údajů popisuje, jak shromažďujeme a používáme osobní údaje poskytnuté uživateli Voissy.com, když se stanou členy a účastní se průzkumů, a co s jejich osobními údaji děláme. Vysvětlujeme také všechna práva uživatelů na ochranu soukromí a způsoby prosazování zákonů na jejich ochranu.

Zaškrtnutím políček určených pro tento účel souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů, jak je popsáno v těchto Zásadách ochrany osobních údajů a pro konkrétní účely v nich uvedené.

Správa shromážděných osobních údajů


Když se připojíte k našemu panelu, uzavřeme s vámi smlouvu, která podléhá těmto zásadám ochrany osobních údajů a našim podmínkám používání. Abychom mohli tuto smlouvu splnit tím, že vás pozveme do příslušných průzkumů, musíme shromáždit, zpracovat a profilovat informace, které jsme požadovali během náboru nebo které můžete následně přidat do svého profilu. Tyto informace budou rovněž nezbytné k tomu, abychom vám mohli zasílat odměny a kontaktovat vás ohledně případných dotazů.

Použití dat


Po registraci budete požádáni o další informace týkající se vašich zájmů a spotřebních návyků prostřednictvím formulářů, které je třeba vyplnit.

Informace shromažďujeme také při dobrovolném vyplňování průzkumů, ke kterým vás vyzýváme. Demografické, obchodní, profesní a osobní údaje a vaše názory na společenská témata, společnosti a značky.

Shromažďování těchto údajů je užitečné, ale není povinné, abyste mohli využívat naše služby. Pokud však tyto údaje neposkytnete, je možné, že nebudete mít přístup k některým průzkumům a/nebo vám budou nabídnuty průzkumy, které zcela neodpovídají vašemu profilu.

Dbáme na to, aby zaznamenávání a používání těchto osobních údajů bylo v souladu s platnými zákony o ochraně soukromí.

Stručně řečeno, vaše osobní údaje používáme k:

  • Sledování všech uživatelů
  • zasílat vám pozvánky k účasti v našich placených průzkumech.
  • zasílat vám průzkumy, které odpovídají vašemu profilu
  • Zjištění a analýza statistických údajů po průzkumu
  • Respond to your requests via our technical support
  • informovat vás o novinkách a vylepšeních našich stránek a našich služeb.
  • vytváření anonymních statistických profilů členů webu na základě informací poskytnutých uživateli..

Všechny odpovědi shromážděné v interních průzkumech na stránkách Voissy, jako je obohacující profil, jsou předávány našim zákazníkům pro konkrétní průzkumy. Odpovědi jsou zasílány v souhrnné podobě.

Nikdy nepředáváme vaše údaje bez vašeho souhlasu nebo bez záruky, že budou použity pouze za uvedených podmínek.

Zákazník může tyto informace použít také k tomu, aby vás kontaktoval a pozval vás k účasti na dalších jím prováděných průzkumech. Nebudeme shromažďovat ani ukládat žádné technické údaje z vašeho zařízení (IP adresa, poskytovatel internetových služeb atd.).

E-mailové adresy uživatelů nejsou prodávány ani sdíleny; budou použity pouze pro zasílání e-mailů s pozvánkami na propagační akce nebo věrnostní průzkumy.

Všechny námi zaslané e-maily obsahují odkaz pro odhlášení.

Ochrana a ukládání vašich osobních údajů


Andromeda Smart Softwares je francouzská společnost a vaše osobní údaje jsou předávány dalším členům skupiny společností Andromeda Smart Softwares a našim důvěryhodným partnerům a poskytovatelům služeb, kteří se nacházejí v jiných zemích, než ve které žijete. Upozorňujeme, že zákony jiných zemí se mohou lišit od zákonů platných v zemi vašeho bydliště.

Pokud máte bydliště v EHP, společnost Andromeda Smart Softwares v zájmu dodržení obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) zavedla odpovídající ochranná opatření na ochranu vašich údajů a vašich práv, včetně standardních doložek o ochraně osobních údajů pro předávání osobních údajů třetím stranám ze zemí mimo EU, jak je nařídila Evropská komise

Osobní údaje, které podléhají GDPR a jsou předávány do země nebo na území mimo Evropský hospodářský prostor (EHP), jsme zavedli odpovídající ochranná opatření, abychom zajistili, že předávání probíhá zákonným způsobem pro účely právních předpisů EU o ochraně údajů a je bezpečné.

Přijímáme vhodná technologická a organizační opatření k ochraně vašich osobních údajů, a to jak během přenosu, tak po jejich obdržení. Naše bezpečnostní postupy odpovídají obecně uznávaným standardům používaným k ochraně osobních údajů.

Náš tým je povinen dodržovat zásady a postupy ochrany osobních údajů, bezpečnosti a důvěrnosti.

Informace o vašem účtu a osobní údaje jsou chráněny heslem, takže přístup k nim máte pouze vy. Aby byly vaše osobní údaje v bezpečí, doporučujeme, abyste své heslo nikomu nesdělovali. Nezapomeňte se také odhlásit z účtu Panels a zavřít okno prohlížeče, jakmile ukončíte návštěvu našich stránek. To proto, aby bylo zajištěno, že ostatní nebudou mít přístup k vašim osobním údajům a korespondenci, pokud sdílíte počítač s někým jiným nebo pokud používáte počítač na veřejném místě, například v knihovně nebo internetové kavárně. Heslo si pravidelně měňte.

Používání souborů cookie


Soubory cookie jsou malé textové soubory, které webové stránky ukládají do vašeho počítače nebo mobilního zařízení, přiřazují vám číselné ID uživatele a ukládají určité informace o vaší online navigaci. Používají se k tomu, aby uživatelům usnadnily navigaci po webových stránkách a provádění určitých funkcí. Webová stránka odešle informace prohlížeči, který poté vytvoří textový soubor v počítači nebo mobilním zařízení uživatele. Pokaždé, když se uživatel vrátí na stejnou webovou stránku, prohlížeč tento soubor načte a odešle na server webové stránky.

Pro účely sledování chování používáme volitelné soubory cookie nebo softwarové aplikace, ale pouze v případě, že jste s jejich použitím souhlasili.

Stejně jako u většiny online průzkumů shromažďujeme určité informace automaticky a ukládáme je do datových souborů průzkumu. Tyto informace mohou zahrnovat údaje jako např: adresy internetového protokolu (IP adresy), typ použitého prohlížeče, poskytovatele internetových služeb ("ISP"), odkazující nebo výstupní stránky, použitý operační systém a datum a čas, kdy uživatel stránky navštívil.

Tyto automaticky shromážděné informace používáme například k analýze trendů v používání prohlížeče a ke správě stránek, včetně přizpůsobení prostředí průzkumu typu prohlížeče. Vaši IP adresu můžeme také použít ke kontrole vícenásobné účasti v průzkumu z dané IP adresy a k ochraně před podvodným chováním.

Voissy dělí soubory cookie do tří kategorií

Soubory cookie potřebné k používání stránek panelu ;
soubory cookie související s bezpečností a
soubory cookie používané pro výzkum chování nebo měření dopadu reklamy.

Další odkazy


Příležitostně můžeme používat webové signály (nazývané také "tagy" nebo akční tagy) a nasazovat je prostřednictvím specializovaného partnera pro webovou analýzu. Tyto značky jsou umístěny jak v online reklamách umožňujících uživatelům internetu přístup na Stránky, tak na jejich různých stránkách.

Tato technologie nám umožňuje vyhodnocovat reakce návštěvníků na Stránky a efektivitu jejich akcí (například počet otevření stránky a zobrazených informací), jakož i používání těchto Stránek uživateli. "Uživatel.

Externí poskytovatel služeb může případně shromažďovat informace o návštěvnících Stránek a jiných webových stránek pomocí těchto značek, sestavovat zprávy o činnosti Stránek na vědomí Voissy.com a poskytovat další služby související s jejich používáním a internetem.

Nejsme zodpovědní za postupy ochrany osobních údajů jiných přidružených webových stránek. Doporučujeme našim uživatelům, aby si pokaždé před odesláním svých údajů přečetli prohlášení o ochraně osobních údajů všech webových stránek, které shromažďují osobní údaje.

Právo na přístup, opravu a námitku


Toto prohlášení o ochraně osobních údajů a vaše používání těchto stránek se řídí a vykládá v souladu s francouzskými zákony, zejména zákonem č. 78-17 ze dne 6. ledna 1978 o zpracování údajů, souborech a svobodách. Volbou rozhodného práva nejsou dotčena vaše práva spotřebitele v souladu s platným právem místa vašeho bydliště. Pokud jste spotřebitel, vy i my souhlasíme s tím, že se podřizujete nevýlučné jurisdikci francouzských soudů, což znamená, že můžete podat žalobu týkající se tohoto prohlášení ve Francii nebo v zemi EU, ve které žijete. Jste-li profesionál, veškeré žaloby proti nám musí být podány u soudu ve Francii.

Pokud si přejete získat přístup k osobním údajům, které se vás týkají, upravit je nebo je vymazat, jsou k dispozici funkce ve vaší zákaznické zóně, jinak nás můžete kontaktovat e-mailem nebo písemně. V tomto případě musí uživatel uvést osobní údaje, které chce, aby Voissy opravila, aktualizovala nebo vymazala, a to tak, že se přesně identifikuje kopií dokladu totožnosti (občanský průkaz nebo cestovní pas) .

Ochrana a uchovávání osobních údajů



  • Technická stránka : Technické údaje se uchovávají po dobu nezbytně nutnou k dosažení zamýšlených účelů..

  • Osobní : zpracovávané osobní údaje nejsou uchovávány po dobu nezbytně nutnou k plnění povinností stanovených při uzavření smlouvy nebo po předem stanovenou dobu trvání smluvního vztahu.

  • Odstranění účtu : Uživatel může svůj účet kdykoli smazat pomocí nabídky pro smazání účtu ve své členské oblasti nebo kontaktováním podpory. Prostředky pro čištění dat jsou zavedeny tak, aby bylo zajištěno účinné vymazání, jakmile je uživatelský účet smazán.

  • Vymazání po 3 letech nečinnosti : Pokud jste se po dobu tří let na stránkách neověřili, obdržíte z bezpečnostních důvodů e-mail s výzvou k co nejrychlejšímu připojení, jinak budou vaše údaje z našich databází vymazány.


Svou odpovědnost za zabezpečení vašich osobních údajů bereme velmi vážně. Přijímáme přiměřená technická a organizační opatření, abychom zabránili ztrátě, zneužití nebo úpravě vašich osobních údajů.

Všechny vámi poskytnuté osobní údaje budeme uchovávat na našich zabezpečených serverech (chráněných heslem a firewallem). Při zpracování osobních údajů přijmeme veškerá přiměřená opatření, abychom je ochránili před ztrátou, zneužitím, neoprávněným přístupem, zveřejněním, pozměněním nebo zničením.

Za důvěrnost hesla, které používáte k přístupu na naše webové stránky, odpovídáte sami; nebudeme vás o heslo žádat (s výjimkou případů, kdy se přihlašujete na naše webové stránky).

V souladu s ustanoveními zákona o důvěře v digitální ekonomice se společnost Voissy zavazuje, že nebude uchovávat údaje v registrované podobě po dobu stanovenou v prohlášení pro CNIL.

Úprava zásad ochrany osobních údajů


Společnost Voissy si vyhrazuje právo na změnu podmínek a upozornění. O všech změnách nebo aktualizacích zásad ochrany osobních údajů vás budeme informovat e-mailem nebo při přihlášení po změně.

Kontakt ohledně zásad ochrany osobních údajů


Pověřenec pro ochranu osobních údajů


Aby společnost Andromeda Smart Softwares zajistila řádné uplatňování svých závazků týkajících se ochrany údajů, jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO), který je v těchto záležitostech privilegovaným zástupcem. DPO zajišťuje zohlednění požadavků na ochranu údajů tím, že podporuje provádění zpracování osobních údajů, zvyšuje informovanost interních týmů a dohlíží na zpracování žádostí o výkon práv subjektů údajů. DPO může být také požádán v rámci výměn s uživateli (povinnost poradenství, výměny s uživatelem DPO atd.).

Máte-li jakékoli dotazy nebo obavy týkající se vašeho soukromí nebo postupů společnosti Andromeda Smart Softwares v oblasti ochrany osobních údajů, obraťte se na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů:

  • Jméno našeho pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO): Karim Temal (technický ředitel a odborník na bezpečnost IT a ochranu údajů a vývojář mobilních aplikací)

  • E-mail na adresu: karim.temal@voissy.com

  • Poštovní adresa: Adresa: Andromeda Smart Softwares, Privacy Office, 7 Rue Pierre Guiral, Marseille, 13003. Francie.






  • Mail: SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. France

  • Email : contact@voissy.com