PRIVĀTUMA POLITIKA


Pēdējais atjauninājums: 05/01/2024


Mūsu apņemšanās


Mēs respektējam voissy.com lietotāju privātumu, neatkarīgi no tā, vai viņi ir biedri vai apmeklētāji, un esam apņēmušies aizsargāt viņu personas datus.Šajā privātuma paziņojumā ir aprakstīts, kā mēs vācam un izmantojam personas datus, ko voissy.com lietotāji sniedz, kļūstot par biedriem un piedaloties aptaujās, un ko mēs darām ar jūsu personas informāciju. Mēs arī izskaidrojam visas privātuma tiesības, kas lietotājiem var būt, un to, kā var piemērot likumus, lai tās aizsargātu.

Atzīmējot norādītos lodziņus, jūs piekrītat savu personas datu apstrādei, kā aprakstīts šajā konfidencialitātes politikā, un tajā noteiktajiem konkrētajiem mērķiem.

Savākto personas datu pārvaldība


Kad pievienojaties mūsu panelim, mēs ar jums noslēdzam līgumu, uz kuru attiecas šī konfidencialitātes politika un mūsu noteikumi un nosacījumi. Lai izpildītu šo līgumu, aicinot jūs uz attiecīgām aptaujām, mums ir jāvāc, jāapstrādā un jāprofilē informācija, kas pieprasīta darbā pieņemšanas laikā vai ko jūs pēc tam varat pievienot savam profilam. Šī informācija būs nepieciešama arī, lai nosūtītu jums atlīdzības un sazinātos ar jums par nākamajām aptaujām.

Datu izmantošana


Kad būsiet reģistrējies, jums tiks lūgts sniegt papildu informāciju par savām interesēm un tērēšanas paradumiem, izmantojot veidlapas, kuras jums būs jāaizpilda.

Mēs arī apkopojam informāciju, kad jūs brīvprātīgi aizpildāt aptaujas, kurās mēs jūs aicinām piedalīties. Demogrāfiskā, uzņēmējdarbības, profesionālā, personiskā informācija un jūsu viedoklis par sociālajiem jautājumiem, uzņēmumiem un zīmoliem.

Šo datu vākšana ir noderīga, bet nav obligāta, lai piekļūtu mūsu pakalpojumiem. Tomēr, ja jūs nesniedzat šo informāciju, iespējams, nevarēsiet piekļūt noteiktām aptaujām un/vai jums var tikt piedāvātas aptaujas, kas ne gluži atbilst jūsu profilam.

Mēs rūpējamies, lai šo personas datu glabāšana un izmantošana būtu saderīga ar piemērojamiem privātuma tiesību aktiem.

Kopumā mēs izmantojam jūsu personas datus, lai :

  • Visu lietotāju uzskaite

  • nosūtīt jums ielūgumus piedalīties mūsu apmaksātajās aptaujās.

  • Sūtīt jums aptaujas, kas atbilst jūsu profilam.

  • Apsekojuma statistikas datu izveide un analīze

  • Atbildēt uz jūsu pieprasījumiem, izmantojot mūsu tehnisko atbalstu

  • Lai jūs informētu par jaunām un uzlabotām mūsu Vietnes un pakalpojumu funkcijām.

  • izveidot vietnes dalībnieku anonīmus statistikas profilus, pamatojoties uz lietotāju sniegto informāciju.


Visas Voissy vietnes iekšējās aptaujās, piemēram, profila bagātināšanas aptaujās, iegūtās atbildes tiek pārsūtītas mūsu klientiem konkrētām aptaujām. Atbildes tiek nosūtītas apkopotā veidā.

Mēs nekad nenodosim jūsu informāciju tālāk bez jūsu piekrišanas vai bez garantijas, ka tā tiks izmantota tikai norādītajiem mērķiem.

Klients var arī izmantot šo informāciju, lai sazinātos ar jums un aicinātu piedalīties citās klienta veiktās aptaujās. Mēs nevācam un neglabājam nekādus jūsu ierīces tehniskos datus (IP adresi, interneta pakalpojumu sniedzēju u. c.).

Lietotāju e-pasta adreses netiek pārdotas vai kopīgotas, un tās tiks izmantotas tikai uzaicinājumu nosūtīšanai uz reklāmas vai lojalitātes aptaujām.

Visos mūsu nosūtītajos e-pasta ziņojumos ir norakstīšanās saite.

Jūsu personas datu aizsardzība un glabāšana


Andromeda Smart Softwares ir Francijas uzņēmums, un jūsu personas dati tiek pārsūtīti citiem Andromeda Smart Softwares uzņēmumu grupas dalībniekiem un mūsu uzticamiem partneriem un pakalpojumu sniedzējiem, kas atrodas citās valstīs, nevis tajā, kurā dzīvojat. Lūdzu, ņemiet vērā, ka citu valstu likumi var atšķirties no jūsu dzīvesvietas valstī piemērojamajiem likumiem.

Ja jūsu dzīvesvieta ir EEZ, lai ievērotu Vispārīgās datu aizsardzības regulas (VDAR) prasības, Andromeda Smart Softwares ir ieviesusi atbilstošus drošības pasākumus, lai aizsargātu jūsu datus un jūsu tiesības, tostarp standarta datu aizsardzības klauzulas par personas datu nodošanu trešām personām no valstīm, kas nav ES dalībvalstis, kā to noteikusi Eiropas Komisija.

Ja uz personas datiem attiecas VDAR un tie tiek nosūtīti uz valsti vai teritoriju ārpus Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ), mēs esam ieviesuši atbilstošus aizsardzības pasākumus, lai nodrošinātu, ka nosūtīšana tiek veikta ar likumīgu metodi ES datu aizsardzības tiesību aktu mērķiem un ir droša.

Mēs veicam atbilstošus tehnoloģiskus un organizatoriskus pasākumus, lai aizsargātu jūsu personas datus gan nosūtīšanas laikā, gan pēc to saņemšanas. Mūsu drošības procedūras atbilst vispārpieņemtajiem personas datu aizsardzības standartiem.

Mūsu darbiniekiem ir jāievēro mūsu konfidencialitātes, drošības un privātuma politika un procedūras.

Jūsu konta informācija un personas dati ir aizsargāti ar paroli, lai jūsu informācijai varētu piekļūt tikai jūs un tikai jūs. Lai jūsu personas dati būtu droši, iesakām nevienam neatklāt savu paroli. Tāpat, lūdzu, neaizmirstiet iziet no sava Panels konta un aizveriet pārlūkprogrammas logu, kad esat beidzis apmeklēt mūsu vietni. Tas tiek darīts, lai nodrošinātu, ka citi nevar piekļūt jūsu personas datiem un sarakstei, ja lietojat kopīgu datoru ar kādu citu personu vai izmantojat datoru publiskā vietā, piemēram, bibliotēkā vai interneta kafejnīcā. Lūdzu, regulāri mainiet paroli.

Sīkfailu izmantošana


Sīkfaili ir mazi teksta faili, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, piešķirot jums skaitlisku lietotāja ID un saglabājot noteiktu informāciju par jūsu tiešsaistes navigāciju. Tās tiek izmantotas, lai lietotājiem atvieglotu navigāciju tīmekļa vietnēs un noteiktu funkciju veikšanu. Tīmekļa vietne nosūta informāciju pārlūkprogrammai, kas lietotāja datorā vai mobilajā ierīcē izveido teksta failu. Katru reizi, kad lietotājs atgriežas tajā pašā tīmekļa vietnē, pārlūkprogramma iegūst šo datni un nosūta to tīmekļa vietnes serverim.

Uzvedības izsekošanas nolūkos mēs izmantojam neobligātas sīkdatnes vai programmatūras lietojumprogrammas, bet tikai tad, ja esat piekritis to izmantošanai.

Tāpat kā lielākajā daļā tiešsaistes aptauju, mēs automātiski apkopojam noteiktu informāciju un glabājam to aptaujas datu failos. Šī informācija var ietvert šādus datus: interneta protokola (IP) adreses, izmantotās pārlūkprogrammas veids, interneta pakalpojumu sniedzējs ("ISP"), atsauces vai izejas lapas, izmantotā operētājsistēma, kā arī datums un laiks, kad lietotājs apmeklēja vietni.

Mēs izmantojam šo automātiski apkopoto informāciju, lai, piemēram, analizētu pārlūkprogrammas izmantošanas tendences un pārvaldītu vietni, tostarp pielāgotu aptaujas pieredzi jūsu pārlūkprogrammas tipam. Mēs varam arī izmantot jūsu IP adresi, lai pārbaudītu, vai no šīs IP adreses nav vairākkārtēji piedalījušies aptaujā, un lai aizsargātu pret krāpniecisku rīcību.

Voissy sīkfailus iedala trīs kategorijās:

sīkdatnes, kas nepieciešamas paneļa vietnes izmantošanai;
sīkdatnes drošības nolūkos;
sīkdatnes, ko izmanto uzvedības izpētei vai reklāmas ietekmes novērtēšanai.

Citas saites


Dažkārt mēs varam izmantot tīmekļa bākas (pazīstamas arī kā "tagi" vai darbības tagi) un izvietot tās, izmantojot tīmekļa analītikas partneri. Šīs birkas tiek izvietotas gan tiešsaistes reklāmās, kas ļauj lietotājiem piekļūt Vietnei, gan atsevišķās Vietnes lapās.

Šī tehnoloģija ļauj mums novērtēt apmeklētāju reakciju uz Vietni un tās darbību efektivitāti (piemēram, lapas atvēršanas reižu skaitu un apskatīto informāciju), kā arī to, kā Lietotājs izmanto šo Vietni.

Ārējais pakalpojumu sniedzējs, izmantojot šos tagus, var vākt informāciju par Vietnes un citu vietņu apmeklētājiem, sagatavot ziņojumus par Vietnes darbību voissy.com vajadzībām un sniegt citus pakalpojumus, kas saistīti ar Vietnes un interneta izmantošanu.

Mēs neesam atbildīgi par citu saistīto vietņu privātuma praksi. Mēs iesakām saviem lietotājiem pirms datu nosūtīšanas izlasīt jebkuras tīmekļa vietnes, kas vāc personisko informāciju, privātuma paziņojumus.

Piekļuves, labošanas un iebildumu tiesības


Šo privātuma deklarāciju un jūsu Vietnes lietošanu reglamentē un interpretē saskaņā ar Francijas likumiem un jo īpaši 1978. gada 6. janvāra Likumu Nr. 78-17 par datu apstrādi, datnēm un brīvībām. Jūsu tiesību aktu izvēle neietekmē jūsu kā patērētāja tiesības saskaņā ar jūsu dzīvesvietas piemērojamiem tiesību aktiem. Ja esat patērētājs, jūs un mēs piekrītam pakļauties Francijas tiesu neekskluzīvajai jurisdikcijai, kas nozīmē, ka jūs varat celt prasību saistībā ar šo paziņojumu Francijā vai ES valstī, kurā dzīvojat. Ja esat profesionālis, jebkura prasība pret mums ir jāiesniedz tiesā Francijā.

Ja vēlaties piekļūt, mainīt vai dzēst personas datus, kas attiecas uz jums, jūsu klientu zonā ir pieejamas funkcijas, pretējā gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu vai rakstiski. Šajā gadījumā lietotājam ir jānorāda personas dati, kurus viņš vēlas, lai Voissy labotu, atjauninātu vai dzēstu, precīzi identificējot sevi un uzrādot personu apliecinoša dokumenta (personas apliecības vai pases) kopiju.

Personas datu aizsardzība un saglabāšana



  • Tehniskā : Tehniskie dati tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai sasniegtu paredzēto mērķi.

  • Personāls : Apstrādājamie personas dati netiek glabāti ilgāk par laiku, kas nepieciešams, lai izpildītu līguma noslēgšanas brīdī noteiktās saistības vai iepriekš noteikto līgumattiecību ilgumu.

  • Konta dzēšana : Lietotājam ir iespēja jebkurā laikā dzēst savu kontu, izmantojot konta dzēšanas izvēlni, kas atrodas viņa lietotāja sadaļā vai sazinoties ar atbalsta dienestu. Datu dzēšanai ir ieviesti līdzekļi, lai nodrošinātu efektīvu datu dzēšanu, kad tiek dzēsts lietotāja konts.

  • Dzēšana pēc 3 gadu pārtraukuma : Drošības apsvērumu dēļ, ja trīs gadus nebūsiet pieteicies Vietnē, jūs saņemsiet e-pastu ar aicinājumu pēc iespējas ātrāk pieteikties, pretējā gadījumā jūsu dati tiks dzēsti no mūsu datubāzēm.


Mēs ļoti nopietni uztveram savu pienākumu glabāt jūsu personisko informāciju drošībā. Mēs veiksim saprātīgus tehniskus un organizatoriskus piesardzības pasākumus, lai novērstu jūsu personiskās informācijas zaudēšanu, ļaunprātīgu izmantošanu vai pārveidošanu.

Visu jūsu sniegto personisko informāciju mēs glabāsim mūsu drošos (ar paroli un ugunsmūri aizsargātos) serveros. Apstrādājot personas datus, mēs veicam visus saprātīgos pasākumus, lai aizsargātu tos no nozaudēšanas, ļaunprātīgas izmantošanas, neatļautas piekļuves, izpaušanas, pārveidošanas vai iznīcināšanas.

Jūs esat atbildīgs par tās paroles konfidencialitātes saglabāšanu, kuru izmantojat, lai piekļūtu mūsu tīmekļa vietnei; mēs nepieprasīsim jūsu paroli (izņemot gadījumus, kad jūs piesakāties mūsu tīmekļa vietnei).

Saskaņā ar likuma par uzticamību digitālajā ekonomikā noteikumiem Voissy apņemas neglabāt datus nominālā formā ilgāk par CNIL deklarācijā norādīto termiņu.

Izmaiņas konfidencialitātes politikā


Voissy patur tiesības mainīt noteikumus un paziņojumus. Par jebkādām privātuma politikas izmaiņām vai atjauninājumiem mēs jūs informēsim pa e-pastu vai kad pēc izmaiņu veikšanas jūs pierakstīsieties.

Sazinieties saistībā ar konfidencialitātes politiku


Datu aizsardzības inspektors


Lai nodrošinātu pareizu savu saistību piemērošanu attiecībā uz datu aizsardzību, Andromeda Smart Softwares ir iecēlusi datu aizsardzības inspektoru (DPO), kas ir galvenais kontaktpersona šo jautājumu risināšanā. DPO nodrošina datu aizsardzības prasību ievērošanu, atbalstot personas datu apstrādes īstenošanu, veicinot izpratni starp iekšējām komandām un uzraugot datu subjektu tiesību izmantošanas pieprasījumu apstrādi. Uz DAI var vērsties arī saistībā ar apmaiņu ar lietotājiem (pienākums sniegt konsultācijas, apmaiņa ar lietotāju DAI u. c.).

Ja jums ir kādi jautājumi vai bažas par jūsu privātumu vai Andromeda Smart Softwares privātuma praksi, lūdzu, sazinieties ar mūsu DPO:

  • Mūsu datu aizsardzības inspektora (DPO) vārds: Karim Temal (CTO un IT drošības un datu aizsardzības eksperts, kā arī mobilo lietotņu izstrādātājs).

  • E-pasts: karim.temal@voissy.com

  • Pasta adrese: Andromeda Smart Softwares, Privacy Office, 7 Rue Pierre Guiral, Marseille, 13003. Francija.






  • Pasts: SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Francija

  • E-pasts : contact@voissy.com