PRIVATUMO POLITIKA


Paskutinį kartą atnaujinta: 05/01/2024


Mūsų įsipareigojimas


Gerbiame Voissy.com naudotojų, nesvarbu, ar jie yra nariai, ar lankytojai, privatumą ir esame įsipareigoję saugoti jų asmens duomenis. Šiame privatumo pareiškime aprašoma, kaip renkame ir naudojame Voissy.com naudotojų pateiktus asmens duomenis, kai jie tampa nariais ir dalyvauja apklausose, ir ką darome su jų asmenine informacija. Taip pat paaiškiname visas naudotojų teises į privatumą ir kaip galima taikyti įstatymus, kad jos būtų apsaugotos.

Pažymėdami šiam tikslui skirtus langelius, sutinkate, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi taip, kaip aprašyta šioje privatumo politikoje ir konkrečiais joje nurodytais tikslais.

Surinktų asmens duomenų valdymas


Kai prisijungiate prie mūsų grupės, su jumis sudarome sutartį, kuriai taikoma ši privatumo politika ir mūsų naudojimo sąlygos. Kad galėtume įvykdyti šią sutartį kviesdami jus į atitinkamas apklausas, turime surinkti, apdoroti ir profiliuoti informaciją, kurios prašoma įdarbinant arba kurią vėliau galite pridėti prie savo profilio. Ši informacija taip pat bus reikalinga norint išsiųsti jums apdovanojimus ir susisiekti su jumis dėl galimų užklausų.

Duomenų naudojimas


Užsiregistravus bus prašoma pateikti kitą informaciją apie jūsų pomėgius ir vartojimo įpročius.

Informaciją taip pat renkame, kai savanoriškai pildote apklausas, kuriose kviečiame dalyvauti. Demografinė, komercinė, profesinė, asmeninė informacija ir jūsų nuomonė apie socialinius klausimus, įmones ir prekių ženklus.

Šių duomenų rinkimas yra naudingas, bet neprivalomas, kad galėtumėte naudotis mūsų paslaugomis. Vis dėlto, jei šios informacijos nepateiksite, gali būti, kad negalėsite naudotis tam tikromis apklausomis ir (arba) jums bus pasiūlytos apklausos, kurios ne visai atitinka jūsų profilį.

Užtikriname, kad šių asmens duomenų registravimas ir naudojimas atitinka galiojančius privatumo apsaugos įstatymus.

Apibendrinant, jūsų asmens duomenis naudojame, kad:

  • Sekite visus naudotojus
  • siųsti kvietimus dalyvauti mūsų mokamose apklausose.
  • Siųsti jums apklausas, atitinkančias jūsų profilį.
  • Nustatyti ir analizuoti statistinius duomenis po apklausos
  • atsakyti į jūsų užklausas per mūsų techninę pagalbą
  • informuoti jus apie mūsų Svetainės ir mūsų paslaugų naujienas ir patobulinimus.
  • Sukurti anoniminius statistinius svetainės narių profilius pagal naudotojų pateiktą informaciją.

Visi "Voissy" svetainės vidaus apklausose surinkti atsakymai, pavyzdžiui, praturtinimo profilis, perduodami mūsų klientams, kad jie galėtų atlikti konkrečias apklausas. Atsakymai siunčiami apibendrinta forma.

Niekada neperduosime jūsų informacijos be jūsų sutikimo arba neturėdami garantijos, kad ji bus naudojama tik nurodytomis sąlygomis.

Užsakovas taip pat gali naudoti šią informaciją, kad susisiektų su jumis ir pakviestų jus dalyvauti kitose jo atliekamose apklausose. Mes nerinksime ir nesaugosime jokių jūsų įrenginio techninių duomenų (IP adreso, interneto paslaugų teikėjo ir pan.).

Vartotojų el. pašto adresai nėra nei parduodami, nei dalijami; jie bus naudojami tik kvietimų į akcijas ar lojalumo apklausas siuntimui.

Visuose mūsų siunčiamuose el. laiškuose yra prenumeratos atsisakymo nuoroda.

Jūsų asmens duomenų apsauga ir saugojimas


"Andromeda Smart Softwares" yra Prancūzijos bendrovė, todėl jūsų asmens duomenys perduodami kitiems "Andromeda Smart Softwares" įmonių grupės nariams ir mūsų patikimiems partneriams bei paslaugų teikėjams, esantiems kitose šalyse nei ta, kurioje gyvenate. Atkreipkite dėmesį, kad kitų šalių įstatymai gali skirtis nuo jūsų gyvenamojoje šalyje taikomų įstatymų.

Jei gyvenate EEE, siekdama laikytis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR), "Andromeda Smart Softwares" įdiegė tinkamas apsaugos priemones, kad apsaugotų jūsų duomenis ir jūsų teises, įskaitant standartines duomenų apsaugos sąlygas, taikomas asmens duomenų perdavimui trečiosioms šalims iš ES nepriklausančių šalių, kaip nurodyta Europos Komisijos nutarime

Asmens duomenis, kuriems taikomas BDAR ir kurie perduodami į šalį ar teritoriją, nepriklausančią Europos ekonominei erdvei (EEE), įdiegėme tinkamas apsaugos priemones, kad užtikrintume, jog duomenų perdavimas atliekamas teisėtu būdu ES duomenų apsaugos teisės tikslais ir yra saugus.

Imamės tinkamų technologinių ir organizacinių priemonių, kad apsaugotume jūsų asmens duomenis tiek perdavimo metu, tiek juos gavę. Mūsų saugumo procedūros atitinka visuotinai pripažintus asmens duomenų apsaugai taikomus standartus.

Mūsų komanda privalo laikytis privatumo, saugumo ir konfidencialumo politikos ir procedūrų.

Jūsų paskyros informacija ir asmeniniai duomenys yra apsaugoti slaptažodžiu, kad prieigą prie jų turėtumėte tik jūs. Kad jūsų asmeninė informacija būtų saugi, rekomenduojame niekam neatskleisti savo slaptažodžio. Be to, nepamirškite išeiti iš "Panels" paskyros ir uždaryti naršyklės lango, kai baigsite lankytis mūsų svetainėje. Taip siekiama užtikrinti, kad kiti asmenys negalėtų pasiekti jūsų asmeninių duomenų ir susirašinėjimo, jei naudojatės vienu kompiuteriu su kitu asmeniu arba jei naudojatės kompiuteriu viešoje vietoje, pavyzdžiui, bibliotekoje ar interneto kavinėje. Reguliariai keiskite slaptažodį.

Slapukų naudojimas


Slapukai - tai maži tekstiniai failai, kuriuos svetainė išsaugo jūsų kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje ir priskiria jums skaitmeninį naudotojo ID bei saugo tam tikrą informaciją apie jūsų naršymą internete. Jie naudojami tam, kad naudotojams būtų lengviau naršyti svetainėse ir atlikti tam tikras funkcijas. Svetainė siunčia informaciją naršyklei, kuri naudotojo kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje sukuria tekstinį failą. Kiekvieną kartą, kai naudotojas grįžta į tą pačią svetainę, naršyklė suranda ir siunčia šį failą į svetainės serverį.

Elgsenos stebėjimo tikslais naudojame neprivalomus slapukus arba programinę įrangą, tačiau tik tuo atveju, jei sutikote juos naudoti.

Kaip ir daugumoje internetinių apklausų, tam tikrą informaciją renkame automatiškai ir saugome ją apklausos duomenų failuose. Ši informacija gali apimti tokius duomenis: interneto protokolo adresai (IP adresai), naudojamos naršyklės tipas, interneto paslaugų teikėjas (toliau - IPT), nukreipiamieji arba išeinantys puslapiai, naudojama operacinė sistema, naudotojo apsilankymo svetainėje data ir laikas.

Šią automatiškai surinktą informaciją naudojame, pavyzdžiui, naršyklės naudojimo tendencijoms analizuoti ir svetainei administruoti, įskaitant apklausos patirties pritaikymą jūsų naršyklės tipui. Taip pat galime naudoti jūsų IP adresą, kad patikrintume, ar iš to IP adreso apklausoje nedalyvauja keli asmenys, ir apsisaugotume nuo nesąžiningo elgesio.

"Voissy" slapukus skirsto į tris kategorijas

slapukai, reikalingi norint naudotis skydelio svetaine ;
su saugumu susiję slapukai; ir
slapukai, naudojami elgsenos tyrimams arba reklamos poveikio vertinimui.

Kitos nuorodos


Kartais galime naudoti žiniatinklio švyturėlius (dar vadinamus "žymėmis" arba veiksmų žymėmis) ir diegti juos per specializuotą žiniatinklio analizės partnerį. Šios žymos talpinamos tiek internetinėse reklamose, kuriomis interneto vartotojai gali patekti į Svetainę, tiek įvairiuose jos puslapiuose.

Ši technologija leidžia mums įvertinti lankytojų reakciją į Svetainę ir jos veiksmų veiksmingumą (pavyzdžiui, kiek kartų atverčiamas puslapis ir kokia informacija peržiūrima), taip pat naudotojo naudojimąsi šia Svetaine. "Vartotojas.

Išorės paslaugų teikėjas gali galimai rinkti informaciją apie Svetainės ir kitų svetainių lankytojus naudodamas šias žymas, rengti ataskaitas apie Svetainės veiklą Voissy.com dėmesiui ir teikti kitas su jos ir interneto naudojimu susijusias paslaugas.

Mes neatsakome už kitų susijusių svetainių privatumo praktiką. Raginame savo naudotojus kiekvieną kartą prieš perduodant savo duomenis perskaityti bet kurios svetainės, kurioje renkama asmeninė informacija, privatumo pareiškimus.

Teisė susipažinti, ištaisyti ir prieštarauti


Šį privatumo pareiškimą ir jūsų naudojimąsi Svetaine reglamentuoja ir aiškina Prancūzijos įstatymai, ypač 1978 m. sausio 6 d. Įstatymas Nr. 78-17 dėl duomenų tvarkymo, bylų ir laisvių. Taikytinos teisės pasirinkimas neturi įtakos jūsų, kaip vartotojo, teisėms pagal jūsų gyvenamosios vietos taikytiną teisę. Jei esate vartotojas, jūs ir mes sutinkame paklusti neišimtinai Prancūzijos teismų jurisdikcijai, o tai reiškia, kad su šia deklaracija susijusių veiksmų galite imtis Prancūzijoje arba ES šalyje, kurioje gyvenate. Jei esate profesionalas, visi ieškiniai prieš mus turi būti pareiškiami Prancūzijos teisme.

Jei norite susipažinti su savo asmens duomenimis, juos pakeisti arba ištrinti, yra funkcijos, kurias galite naudoti savo klientų zonoje, kitu atveju galite susisiekti su mumis el. paštu arba raštu. Šiuo atveju naudotojas turi nurodyti asmens duomenis, kuriuos jis norėtų, kad "Voissy" ištaisytų, atnaujintų ar ištrintų, tiksliai identifikuodamas save ir pateikdamas asmens tapatybės dokumento (asmens tapatybės kortelės arba paso) kopiją.

Asmens duomenų apsauga ir saugojimas



  • Techninis : Techniniai duomenys saugomi tiek laiko, kiek būtina numatytiems tikslams pasiekti.

  • Asmeninis : tvarkomi asmens duomenys nėra saugomi ilgiau, nei to reikia sutarties sudarymo metu nustatytiems įsipareigojimams įvykdyti arba iš anksto nustatytai sutartinių santykių trukmei.

  • Paskyros ištrynimas : Naudotojas gali bet kada ištrinti savo paskyrą naudodamasis paskyros ištrynimo meniu savo nario zonoje arba kreipdamasis į palaikymo tarnybą. Duomenų valymo priemonės įdiegtos siekiant užtikrinti veiksmingą ištrynimą, kai tik vartotojo paskyra ištrinama.

  • Ištrynimas po 3 metų neaktyvumo : Saugumo sumetimais, jei trejus metus neprisijungėte prie Svetainės, gausite el. laišką su kvietimu kuo greičiau prisijungti, priešingu atveju jūsų duomenys bus ištrinti iš mūsų duomenų bazių..


Labai rimtai žiūrime į savo atsakomybę saugoti jūsų asmeninę informaciją. Mes imsimės pagrįstų techninių ir organizacinių atsargumo priemonių, kad užkirstume kelią jūsų asmeninės informacijos praradimui, netinkamam naudojimui ar pakeitimui.

Visą jūsų pateiktą asmeninę informaciją saugosime savo saugiuose serveriuose (apsaugotuose slaptažodžiu ir ugniasiene). Tvarkydami asmens duomenis, imsimės visų pagrįstų priemonių, kad apsaugotume juos nuo praradimo, netinkamo naudojimo, neteisėtos prieigos, atskleidimo, pakeitimo ar sunaikinimo.

Jūs esate atsakingi už slaptažodžio, kurį naudojate norėdami prisijungti prie mūsų svetainės, konfidencialumą; mes neprašysime jūsų slaptažodžio (išskyrus atvejus, kai prisijungiate prie mūsų svetainės).

Vadovaudamasi įstatymo dėl pasitikėjimo skaitmenine ekonomika nuostatomis, "Voissy" įsipareigoja nelaikyti registruotų duomenų ilgiau, nei numatyta deklaracijoje CNIL.

Privatumo politikos keitimas


"Voissy" pasilieka teisę keisti sąlygas ir pranešimus. Apie bet kokius privatumo politikos pakeitimus ar atnaujinimus informuosime el. paštu arba kai prisijungsite po pakeitimų.

Susisiekite dėl privatumo politikos


Duomenų apsaugos pareigūnas


Siekdama užtikrinti tinkamą savo įsipareigojimų, susijusių su duomenų apsauga, vykdymą, "Andromeda Smart Softwares" paskyrė duomenų apsaugos pareigūną (DAP), kuris yra privilegijuotas šių klausimų perdavėjas. DAP užtikrina, kad būtų atsižvelgiama į duomenų apsaugos reikalavimus, padėdamas įgyvendinti Asmens duomenų tvarkymą, didindamas vidaus komandų informuotumą ir prižiūrėdamas prašymų pasinaudoti duomenų subjektų teisėmis nagrinėjimą. DAP taip pat gali būti prašomas pagal mainų su naudotojais sistemą (pareiga konsultuoti, mainai su DAP naudotoju ir t. t.).

Jei turite klausimų ar nuogąstavimų dėl savo privatumo arba "Andromeda Smart Softwares" privatumo praktikos, kreipkitės į mūsų DAP:

  • Duomenų apsaugos pareigūno (DAP) vardas ir pavardė: Karim Temal (IT saugumo ir duomenų apsaugos ekspertas bei mobiliųjų programų kūrėjas)

  • El. paštas: karim.temal@voissy.com

  • Pašto adresas: Adresas: Andromeda Smart Softwares, Privacy Office, 7 Rue Pierre Guiral, Marseille, 13003. Prancūzija.






  • Paštas: SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Prancūzija

  • Email : contact@voissy.com