PRIVACY POLICY


Последна актуализация: 05/01/2022


Нашият ангажимент


Ние уважаваме поверителността на потребителите на Voissy.com, независимо дали са членове или посетители, и се ангажираме да защитаваме техните лични данни. Настоящата декларация за поверителност описва как събираме и използваме личните данни, предоставени от потребителите на Voissy.com, когато те стават членове и участват в проучвания, и какво правим с тяхната лична информация. Също така обясняваме всички права на потребителите за защита на личните данни и как могат да бъдат прилагани законите за тяхната защита.

С поставянето на отметка в полетата, предвидени за тази цел, Вие се съгласявате с обработката на Вашите лични данни, както е описано в тази Политика за поверителност и за конкретните цели, посочени в нея.

Управление на събраните лични данни


Когато се присъедините към нашия панел, ние сключваме договор с вас, който е предмет на тази политика за поверителност, както и на нашите Условия за ползване. За да изпълним този договор, като ви поканим на подходящи проучвания, трябва да съберем, обработим и профилираме информацията, поискана по време на набирането или която след това можете да добавите към профила си. Тази информация ще бъде необходима и за изпращане на награди и за връзка с вас във връзка с евентуални запитвания.

Използване на данни


След като се регистрирате, чрез формуляри, които трябва да попълните, ще ви бъде поискана друга информация относно вашите интереси и навици на потребление.

Също така събираме информация, когато доброволно попълвате анкети, в които ви каним да участвате. Демографска, търговска, професионална, лична информация и вашето мнение по социални въпроси, компании и марки.

Събирането на тези данни е полезно, но не е задължително, за да ви позволи да получите достъп до нашите услуги. Въпреки това, ако не предоставите тази информация, може да нямате достъп до определени проучвания и/или да ви бъдат предложени проучвания, които не отговарят напълно на вашия профил.

Гарантираме, че записването и използването на тези лични данни е съвместимо с действащите закони за защита на личните данни.

В обобщение, ние използваме вашите лични данни, за да:

  • Проследяване на всички потребители
  • Изпращане на покани за участие в нашите платени проучвания
  • Изпращане на проучвания, които отговарят на вашия профил
  • Изготвяне и анализ на статистически данни след проучване
  • Отговаряне на вашите заявки чрез нашата техническа поддръжка
  • Да ви информираме за новини и подобрения в нашия Сайт и нашите услуги.
  • Създаване на анонимни статистически профили на членовете на сайта въз основа на информация, предоставена от потребителите.

Всички отговори, събрани във вътрешните проучвания на сайта Voissy, като например профила за обогатяване, се предават на нашите клиенти за конкретни проучвания. Отговорите се изпращат в обобщен вид.

Никога няма да предадем вашата информация без вашето съгласие или без да имаме гаранция, че тя ще бъде използвана само в посочените срокове.

Клиентът може също така да използва тази информация, за да се свърже с вас, за да ви покани да участвате в други проучвания, провеждани от него. Няма да събираме или съхраняваме никакви технически данни от вашето устройство (IP адрес, доставчик на интернет услуги и др.).

Имейл адресите на потребителите не се продават и не се споделят; те ще се използват само за изпращане на имейли с покани за промоции или проучвания за лоялност.

Всички изпратени от нас имейли съдържат връзка за отписване.

Защита и съхранение на вашите лични данни


Андромеда Смарт Софтуерс е френска компания и вашите лични данни се предават на други членове на групата компании Андромеда Смарт Софтуерс и на нашите доверени партньори и доставчици на услуги, които се намират в държави, различни от тази, в която живеете. Моля, имайте предвид, че законите на други държави могат да се различават от законите, приложими в държавата, в която живеете.

Ако пребивавате в ЕИП, за да спази Общия регламент за защита на данните (ОРЗД), Андромеда Смарт Софтуерс е въвела адекватни предпазни мерки за защита на вашите данни и вашите права, включително стандартни клаузи за защита на данните при предаване на лични данни на трети страни от държави извън ЕС, както е постановено от Европейската комисия

Лични данни, които са предмет на ОРЗД и се предават на държава или територия извън Европейското икономическо пространство (ЕИП), ние въвеждаме адекватни предпазни мерки, за да гарантираме, че предаването се извършва по законен метод за целите на законодателството на ЕС за защита на данните и е сигурно.

Предприемаме подходящи технологични и организационни мерки, за да защитим Вашите лични данни както по време на предаването, така и след като ги получим. Нашите процедури за сигурност са в съответствие с общоприетите стандарти, използвани за защита на личните данни.

Нашият екип е длъжен да спазва политиките и процедурите за защита на личните данни, сигурност и поверителност.

Информацията за Вашия акаунт и личните Ви данни са защитени с парола, така че Вие и само Вие да имате достъп до Вашата информация. За да запазите сигурността на личните си данни, препоръчваме ви да не разкривате паролата си на никого. Също така, моля, не забравяйте да излезете от профила си в Panels и да затворите прозореца на браузъра си, когато приключите с посещението на нашия сайт. Това се прави, за да се гарантира, че други лица нямат достъп до вашите лични данни и кореспонденция, ако споделяте компютър с някой друг или ако използвате компютър на обществено място, например в библиотека или интернет кафене. Моля, сменяйте редовно паролата си.

Използване на "бисквитки


Бисквитките са малки текстови файлове, съхранявани на вашия компютър или мобилно устройство от уебсайт, който ви присвоява цифров потребителски идентификатор и съхранява определена информация за вашата онлайн навигация. Те се използват за улесняване на навигацията на потребителите в уебсайтовете и за изпълнение на определени функции. Уебсайтът изпраща информация на браузъра, който след това създава текстов файл на компютъра или мобилното устройство на потребителя. Всеки път, когато потребителят се връща на същия уебсайт, браузърът извлича и изпраща този файл на сървъра на уебсайта.

За целите на проследяване на поведението използваме незадължителни бисквитки или софтуерни приложения, но само ако сте дали съгласието си за тяхното използване.

Както при повечето онлайн проучвания, ние събираме определена информация автоматично и я съхраняваме във файлове с данни от проучването. Тази информация може да включва данни като: адреси на интернет протоколи (IP адреси), вид на използвания браузър, доставчик на интернет услуги ("доставчик на интернет услуги"), препращащи или изходни страници, използвана операционна система, както и дата и час, в които потребителят е посетил сайта.

Използваме тази автоматично събирана информация, за да анализираме например тенденциите в използването на браузъра и да администрираме сайта, включително да адаптираме работата с проучването към типа на браузъра ви. Можем също така да използваме Вашия IP адрес, за да проверим за многократни участия в проучването от този IP адрес и да се защитим от измамно поведение.

Voissy разделя бисквитките на три категории

Бисквитки, необходими за използване на сайта на панела ;
бисквитки, свързани със сигурността; и
бисквитки, използвани за поведенчески изследвания или измерване на въздействието на рекламата.

Други връзки


Възможно е понякога да използваме уеб маяци (наричани още "тагове" или тагове за действие) и да ги внедряваме чрез специализиран партньор за уеб анализ. Тези тагове се поставят както в онлайн рекламите, които позволяват на интернет потребителите да получат достъп до Сайта, така и на различните му страници.

Тази технология ни позволява да оценяваме реакциите на посетителите на Сайта и ефективността на действията им (например броя на отварянията на дадена страница и разглежданата информация), както и използването на този Сайт от потребителя. "Потребител.

Външният доставчик на услуги може евентуално да събира информация за посетителите на Сайта и други уебсайтове, използвайки тези тагове, да съставя доклади за дейността на Сайта на вниманието на Voissy.com и да предоставя други услуги, свързани с използването му и интернет.

Ние не носим отговорност за практиките за защита на личните данни на други свързани уебсайтове. Препоръчваме на нашите потребители да четат декларациите за поверителност на всеки уебсайт, който събира лична информация, всеки път, преди да предадат данните си.

Право на достъп, коригиране и възражение


Настоящата декларация за поверителност и използването на Сайта от Ваша страна се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на Франция, и по-специално със Закон № 78-17 от 6 януари 1978 г. относно обработката на данни, файловете и свободите. Изборът на приложимо право не засяга правата Ви като потребител в съответствие с приложимото право на мястото Ви на пребиваване. Ако сте потребител, вие и ние се съгласяваме да се подчиним на неизключителната юрисдикция на френските съдилища, което означава, че можете да предприемете действия, свързани с тази декларация, във Франция или в държавата от ЕС, в която живеете. Ако сте професионалист, всички искове срещу нас трябва да се предявяват пред съд във Франция.

Ако желаете да получите достъп, да промените или да изтриете лични данни, които ви засягат, има функции, достъпни от клиентската ви зона, в противен случай можете да се свържете с нас по имейл или писмено. В този случай потребителят трябва да посочи личните данни, които желае Voissy да коригира, актуализира или изтрие, като се идентифицира точно с копие от документ за самоличност (лична карта или паспорт) .

Защита и съхранение на лични данни



  • Технически : Техническите данни се съхраняват за времето, което е строго необходимо за постигане на предвидените цели.

  • Лични : личните данни, които се обработват, не се съхраняват по-дълго от времето, необходимо за изпълнение на задълженията, определени при сключването на договора, или от предварително определената продължителност на договорните отношения.

  • Изтриване на акаунт : Потребителят може да изтрие своя акаунт по всяко време, като използва менюто за изтриване на акаунти в своята зона за членове или като се свърже с поддръжката. Прилагат се средства за изчистване на данни, за да се осигури ефективно изтриване веднага след изтриването на потребителския акаунт.

  • Изтриване след 3 години неактивност : От съображения за сигурност, ако не сте се легитимирали на Сайта в продължение на три години, ще получите имейл с покана да се свържете възможно най-скоро, в противен случай данните ви ще бъдат изтрити от нашите бази данни.


Приемаме отговорностите си да пазим сигурността на личната ви информация много сериозно. Ще предприемем разумни технически и организационни предпазни мерки, за да предотвратим загубата, злоупотребата или промяната на вашата лична информация.

Ще съхраняваме цялата лична информация, която предоставяте, на нашите защитени сървъри (защитени с парола и защитна стена). Когато обработваме лични данни, Ние ще предприемем всички разумни мерки, за да ги защитим от загуба, злоупотреба, неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Вие носите отговорност за поверителността на паролата, която използвате за достъп до нашия уебсайт; ние няма да ви питаме за вашата парола (освен когато влизате в нашия уебсайт).

В съответствие с разпоредбите на закона за доверието в цифровата икономика Voissy се задължава да не съхранява данните в регистрирана форма след срока, предвиден в декларацията до CNIL.

Промяна на политиката за поверителност


Voissy си запазва правото да променя условията и известията. Ще ви уведомим за всички промени или актуализации на политиката за поверителност по имейл или когато влезете в системата след промяната.

Контакт във връзка с политиката за поверителност


Длъжностно лице по защита на данните


За да гарантира правилното прилагане на своите ангажименти, свързани със защитата на данните, Андромеда Смарт Софтуерс е назначила Длъжностно лице по защита на данните (ДЛЗД), което е привилегированото лице по тези въпроси. ДЛЗД гарантира, че изискванията за защита на данните се вземат предвид, като подпомага прилагането на обработката на лични данни, повишава осведомеността на вътрешните екипи и контролира обработката на исканията за упражняване на правата на субектите на данни. ДЛЗД може да бъде потърсен и в рамките на обмена с потребителите (задължение за консултиране, обмен с ДЛЗД потребител и др.).

Ако имате въпроси или притеснения относно защитата на личните данни или практиките за защита на личните данни на Андромеда Смарт Софтуерс, моля, свържете се с нашето ДЛЗД:

  • Име на нашето длъжностно лице по защита на данните (ДЛЗД): Набил Темал (главен технически директор и експерт по ИТ сигурност и защита на данните, както и разработчик на мобилни приложения)

  • E-mail до: karim.temal@voissy.com

  • Пощенски адрес: Андромеда Смарт Софтуерс, Служба за защита на личните данни, 7 Rue Pierre Guiral, Marseille, 13003. Франция.






  • Поща: SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Франция.

  • Email : contact@voissy.com