ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV


Posledná aktualizácia: 05/01/2024


Náš záväzok


Rešpektujeme súkromie používateľov Voissy.com, či už ide o členov alebo návštevníkov, a zaväzujeme sa chrániť ich osobné údaje. Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov opisuje, ako zhromažďujeme a používame osobné údaje poskytnuté používateľmi Voissy.com, keď sa stanú členmi a zúčastňujú sa na prieskumoch, a čo robíme s ich osobnými údajmi. Vysvetľujeme tiež všetky práva používateľov na ochranu súkromia a spôsoby presadzovania zákonov na ich ochranu.

Zaškrtnutím políčok určených na tento účel súhlasíte so spracovaním svojich osobných údajov, ako je opísané v týchto Zásadách ochrany osobných údajov a na konkrétne účely v nich uvedené.

Správa zhromaždených osobných údajov


Keď sa pripojíte k nášmu panelu, uzatvoríme s vami zmluvu, ktorá podlieha týmto zásadám ochrany osobných údajov, ako aj našim podmienkam používania. Aby sme mohli túto zmluvu plniť tým, že vás pozveme do príslušných prieskumov, musíme zhromažďovať, spracovávať a profilovať informácie, ktoré sa požadujú počas náboru alebo ktoré môžete následne pridať do svojho profilu. Tieto informácie budú potrebné aj na zasielanie odmien a na kontaktovanie vás v súvislosti s prípadnými dopytmi.

Používanie údajov


Po registrácii budete požiadaní o ďalšie informácie týkajúce sa vašich záujmov a spotrebiteľských návykov prostredníctvom formulárov, ktoré je potrebné vyplniť.

Informácie zhromažďujeme aj vtedy, keď dobrovoľne vyplníte prieskumy, do ktorých vás pozývame. Demografické, obchodné, profesijné, osobné informácie a váš názor na sociálne otázky, spoločnosti a značky.

Zhromažďovanie týchto údajov je užitočné, ale nie povinné, aby ste mohli využívať naše služby. Ak však tieto informácie neposkytnete, môže sa stať, že nebudete mať prístup k niektorým prieskumom a/alebo vám budú ponúknuté prieskumy, ktoré nie celkom zodpovedajú vášmu profilu.

Zabezpečujeme, aby zaznamenávanie a používanie týchto osobných údajov bolo v súlade s platnými zákonmi o ochrane súkromia.

Ak to zhrnieme, vaše osobné údaje používame na:

  • Sledovanie všetkých používateľov
  • zasielanie pozvánok na účasť v našich platených prieskumoch
  • posielať vám prieskumy, ktoré zodpovedajú vášmu profailu.
  • Zisťovanie a analýza štatistických údajov po prieskume
  • Reagovať na vaše požiadavky prostredníctvom našej technickej podpory
  • informovať vás o novinkách a vylepšeniach našej stránky a našich služieb.
  • vytváranie anonymných štatistických profilov členov webu na základe informácií poskytnutých používateľmi.

Všetky odpovede zozbierané v interných prieskumoch na stránke Voissy, ako je napríklad profil obohatenia, sa prenášajú našim zákazníkom pre konkrétne prieskumy. Odpovede sa zasielajú v súhrnnej forme.

Nikdy nebudeme prenášať vaše informácie bez vášho súhlasu alebo bez toho, aby sme mali záruku, že budú použité len za uvedených podmienok.

Zákazník môže tieto informácie použiť aj na to, aby vás kontaktoval a pozval vás na účasť v iných prieskumoch, ktoré vykonáva. Nebudeme zhromažďovať ani ukladať žiadne technické údaje z vášho zariadenia (IP adresa, poskytovateľ internetových služieb atď.).

E-mailové adresy používateľov sa nepredávajú ani nezdieľajú; budú použité len na zasielanie pozývacích e-mailov na propagačné akcie alebo vernostné prieskumy.

Všetky nami odoslané e-maily obsahujú odkaz na odhlásenie.

Ochrana a ukladanie vašich osobných údajov


Andromeda Smart Softwares je francúzska spoločnosť a vaše osobné údaje sa prenášajú ostatným členom skupiny spoločností Andromeda Smart Softwares a našim dôveryhodným partnerom a poskytovateľom služieb, ktorí sa nachádzajú v iných krajinách, než v ktorej žijete. Upozorňujeme, že zákony iných krajín sa môžu líšiť od zákonov platných v krajine vášho bydliska.

Ak máte bydlisko v EHP, v záujme dodržiavania všeobecného nariadenia o ochrane údajov (GDPR) spoločnosť Andromeda Smart Softwares zaviedla primerané záruky na ochranu vašich údajov a vašich práv vrátane štandardných doložiek o ochrane údajov pri prenose osobných údajov tretím stranám z krajín mimo EÚ, ako to nariadila Európska komisia

Osobné údaje, ktoré podliehajú nariadeniu GDPR a prenášajú sa do krajiny alebo na územie mimo Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP), sme zaviedli primerané záruky, aby sme zabezpečili, že prenos sa uskutoční zákonným spôsobom na účely právnych predpisov EÚ o ochrane údajov a je bezpečný.

Prijímame vhodné technologické a organizačné opatrenia na ochranu vašich osobných údajov počas prenosu aj po ich prijatí. Naše bezpečnostné postupy sú v súlade so všeobecne uznávanými normami používanými na ochranu osobných údajov.

Náš tím je povinný dodržiavať zásady a postupy ochrany osobných údajov, bezpečnosti a dôvernosti.

Informácie o vašom účte a osobné údaje sú chránené heslom, aby ste k nim mali prístup vy a len vy. V záujme zachovania bezpečnosti vašich osobných údajov odporúčame, aby ste svoje heslo nikomu neprezrádzali. Takisto sa nezabudnite odhlásiť z účtu Panels a po ukončení návštevy našej stránky zatvorte okno prehliadača. Tým sa zabezpečí, že iné osoby nebudú mať prístup k vašim osobným údajom a korešpondencii, ak používate spoločný počítač s niekým iným alebo ak používate počítač na verejnom mieste, napríklad v knižnici alebo internetovej kaviarni. Heslo si pravidelne meňte.

Používanie súborov cookie


Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré webová lokalita ukladá do vášho počítača alebo mobilného zariadenia a ktoré vám prideľujú číselné ID používateľa a ukladajú určité informácie o vašej online navigácii. Používajú sa na uľahčenie navigácie používateľov na webových stránkach a vykonávania určitých funkcií. Webová stránka posiela informácie prehliadaču, ktorý potom vytvorí textový súbor v počítači alebo mobilnom zariadení používateľa. Zakaždým, keď sa používateľ vráti na tú istú webovú lokalitu, prehliadač tento súbor načíta a odošle na server webovej lokality.

Na účely sledovania správania používame voliteľné súbory cookie alebo softvérové aplikácie, ale len ak ste s ich používaním súhlasili.

Tak ako pri väčšine online prieskumov, určité informácie zhromažďujeme automaticky a ukladáme ich do súborov s údajmi o prieskume. Tieto informácie môžu zahŕňať údaje, ako napr: adresy internetového protokolu (IP adresy), typ použitého prehliadača, poskytovateľa internetových služieb ("ISP"), odkazujúce alebo výstupné stránky, použitý operačný systém a dátum a čas návštevy používateľa na stránke.

Tieto automaticky zhromažďované informácie používame napríklad na analýzu trendov používania prehliadača a na správu stránky vrátane prispôsobenia prieskumu typu prehliadača. Vašu IP adresu môžeme použiť aj na kontrolu viacnásobnej účasti v prieskume z danej IP adresy a na ochranu pred podvodným správaním.

Voissy rozdeľuje súbory cookie do troch kategórií

Súbory cookie potrebné na používanie stránky panela ;
súbory cookie súvisiace s bezpečnosťou a
súbory cookie používané na výskum správania alebo meranie vplyvu reklamy.

Ďalšie odkazy


Príležitostne môžeme používať webové signály (nazývané aj "značky" alebo akčné značky) a nasadzovať ich prostredníctvom špecializovaného partnera pre webovú analýzu. Tieto značky sa umiestňujú do online reklám, ktoré umožňujú používateľom internetu prístup na webovú lokalitu, ako aj na rôzne jej stránky.

Táto technológia nám umožňuje vyhodnocovať reakcie návštevníkov na Webovú lokalitu a účinnosť jej činností (napríklad počet otvorení stránky a zobrazených informácií), ako aj používanie tejto Webovej lokality používateľom. "Používateľ.

Externý poskytovateľ služieb môže prípadne zhromažďovať informácie o návštevníkoch tejto stránky a iných webových stránok pomocou týchto značiek, zostavovať správy o činnosti tejto stránky na vedomie spoločnosti Voissy.com a poskytovať ďalšie služby súvisiace s jej používaním a internetom.

Nezodpovedáme za postupy ochrany osobných údajov iných pridružených webových stránok. Našim používateľom odporúčame, aby si pred každým odoslaním svojich údajov prečítali vyhlásenia o ochrane osobných údajov všetkých webových stránok, ktoré zhromažďujú osobné údaje.

Právo na prístup, opravu a námietku


Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov a vaše používanie stránky sa riadi a vykladá v súlade s francúzskymi zákonmi, najmä zákonom č. 78-17 zo 6. januára 1978 o spracovaní údajov, súboroch a slobodách. Voľba rozhodného práva nemá vplyv na vaše práva ako spotrebiteľa v súlade s rozhodným právom miesta vášho bydliska. Ak ste spotrebiteľ, vy a my súhlasíme s tým, že sa podriadite nevýhradnej jurisdikcii francúzskych súdov, čo znamená, že môžete podať žalobu týkajúcu sa tohto vyhlásenia vo Francúzsku alebo v krajine EÚ, v ktorej žijete. Ak ste profesionál, všetky žaloby proti nám musia byť podané na súd vo Francúzsku.

Ak chcete získať prístup k osobným údajom, ktoré sa vás týkajú, upraviť ich alebo vymazať, sú k dispozícii funkcie vo vašej zákazníckej zóne, inak nás môžete kontaktovať e-mailom alebo písomne. V tomto prípade musí používateľ uviesť osobné údaje, ktoré chce, aby spoločnosť Voissy opravila, aktualizovala alebo vymazala, a to tak, že sa presne identifikuje kópiou dokladu totožnosti (občiansky preukaz alebo cestovný pas) .

Ochrana a uchovávanie osobných údajov



  • Technická stránka : Technické údaje sa uchovávajú po dobu nevyhnutne potrebnú na dosiahnutie zamýšľaných účelov.

  • Osobné : spracúvané osobné údaje sa neuchovávajú dlhšie, ako je potrebné na plnenie povinností stanovených pri uzatváraní zmluvy alebo na vopred stanovené trvanie zmluvného vzťahu.

  • Vymazanie účtu : Používateľ môže svoje konto kedykoľvek vymazať pomocou ponuky na vymazanie konta v členskej zóne alebo kontaktovaním podpory. Prostriedky na čistenie údajov sú zavedené s cieľom zabezpečiť účinné vymazanie hneď po vymazaní používateľského účtu.

  • Vymazanie po 3 rokoch nečinnosti : Ak ste sa na stránke neoverili po dobu troch rokov, z bezpečnostných dôvodov dostanete e-mail s výzvou, aby ste sa čo najskôr pripojili, inak budú vaše údaje z našich databáz vymazané.


Zodpovednosť za bezpečnosť vašich osobných údajov berieme veľmi vážne. Prijmeme primerané technické a organizačné opatrenia, aby sme zabránili strate, zneužitiu alebo úprave vašich osobných údajov.

Všetky vami poskytnuté osobné údaje budeme uchovávať na našich zabezpečených serveroch (chránených heslom a firewallom). Pri spracúvaní osobných údajov prijmeme všetky primerané opatrenia na ich ochranu pred stratou, zneužitím, neoprávneným prístupom, zverejnením, zmenou alebo zničením.

Ste zodpovední za dôvernosť hesla, ktoré používate na prístup na našu webovú lokalitu; nebudeme vás žiadať o heslo (okrem prípadov, keď sa prihlasujete na našu webovú lokalitu).

V súlade s ustanoveniami zákona o dôvere v digitálnej ekonomike sa spoločnosť Voissy zaväzuje, že nebude uchovávať údaje v registrovanej forme dlhšie, ako je stanovené vo vyhlásení pre CNIL.

Úprava zásad ochrany osobných údajov


Spoločnosť Voissy si vyhradzuje právo upraviť podmienky a oznámenia. O všetkých zmenách alebo aktualizáciách zásad ochrany osobných údajov vás budeme informovať e-mailom alebo pri prihlásení po zmene.

Kontakt v súvislosti so zásadami ochrany osobných údajov


Úradník pre ochranu údajov


S cieľom zabezpečiť riadne uplatňovanie svojich záväzkov týkajúcich sa ochrany údajov spoločnosť Andromeda Smart Softwares vymenovala úradníka pre ochranu údajov (DPO), ktorý je privilegovaným sprostredkovateľom v tejto oblasti. DPO zabezpečuje, aby sa zohľadňovali požiadavky na ochranu údajov tým, že podporuje implementáciu spracovania osobných údajov, zvyšuje informovanosť interných tímov a dohliada na spracovanie žiadostí o uplatnenie práv subjektov údajov. DPO možno požiadať aj v rámci výmeny informácií s používateľmi (povinnosť poradenstva, výmena informácií s používateľom DPO atď.).

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa ochrany osobných údajov alebo postupov ochrany osobných údajov spoločnosti Andromeda Smart Softwares, obráťte sa na našu DPO:

  • Meno nášho úradníka pre ochranu údajov (DPO): Karim Temal (technický riaditeľ a odborník na bezpečnosť IT a ochranu údajov, ako aj vývojár mobilných aplikácií)

  • E-mail: karim.temal@voissy.com

  • Poštová adresa: Adresa: Andromeda Smart Softwares, Privacy Office, 7 Rue Pierre Guiral, Marseille, 13003. Francúzsko.






  • Mail : SAS Andromeda Smart Softwares, 231 Rue Saint Honoré, 75001 Paris. Francúzsko

  • E-mail : contact@voissy.com